ALBtelecom

Loading
http://www.albtelecom.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/mobile-version.elanagk-is-387.jpglink
http://www.albtelecom.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/mobile-version.e-mban-mend-slide-mobilegk-is-387.jpglink
http://www.albtelecom.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/mobile-version.statujagk-is-387.jpglink
http://www.albtelecom.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/mobile-version.te-cmendurgk-is-387.jpglink
http://www.albtelecom.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/mobile-version.perfekte-si-tygk-is-387.jpglink

«
»
  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Mobile

E mban mend herën të…

Si asnjëherë tjetër… Plot 500 minuta kombëtare + Itali + Gr...

Smartphone FALAS

Tashmë mund ta bësh tëndin këtë Smartphone duke e marrë atë ...

Internet

Tablet për ty? PO! Ta jap…

Zgjidh paketën që të përshtatet dhe tabletin ta japim dhuratë!  Bun...

3 muaj dhuratë!

Nëse merr internetin ADSL nga ALBtelecom dhe hap një llogari “Debitim ...

Telefonia Fikse

Për vetëm 999 Lekë

Eja në ALBtelecom, zgjidh një nga paketat që bën për ty dhe përfito:...

Fol Falas nga ora 8 me 8

FALAS me ALBtelecom dhe Eagle Mobile nga ora 20:00 – 08:00, çdo ditë t...

Paketa të përbashkëta

Paketa e përbashkët 1200

I zgjedh të dy dhe paguaj vetëm 1,200 Lekë/muaj! Fol 400...

Shpejtësia e Internetit është shumë e ulët.

Verifikimi i shpejtësisë së Internetit ADSL mund të kryhet duke klikuar këtu . Pasi të hyni në faqe, klikoni mbi "Filloni Testin". Prisni disa sekonda deri sa testimi të kryhet. Pasi matja të përfundojë, në pjesën e djathtë do mund të shihni shpejtësinë e shkarkimit (download) dhe në të majtë do të shihni shpejtësinë e ngarkimit (oupload). Para se të kryhet testimi i shpejtësisë sigurohuni që linjat e tjera të telefonisë brenda ambientit tuaj të jenë të shkëputura në mënyrë që të mos ketë interferencë.

 


Sa jeni të kënaqur me përgjigjen ?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Vlera e vlerësimeve 0.00 (0 Vlerësime)

Version i plotë

Të gjitha të drejtat rezervuar © ALBtelecom

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?