Rrugëtimi i Super Stacionit

internet-per-te-gjithe_article-banner_870x155.png

Rrugëtimi maratonë i Super Stacionit solli Wi-Fi FALAS në çdo shesh publik në Shqipëri dhe ju mundësoi prekjen nga afër të botës dixhitale përmes platformës #INTERNETPERTEGJITHE!

SUPER Stacioni ishte pikëtakimi i të gjithëve gjatë stinës së verës 2018, pasi ai solli në çdo ndalesë të tijën koncerte, muzikë, lojëra, futboll, filma dhe dhurata.

Një hapësirë e veçantë ju kushtua edhe atyre që kanë pasion teknologjinë dhe risitë më të fundit të botës dixhitale; hapësirë kjo e kompletuar përmes trajnimeve të dedikuara për çdo kategori të popullsisë.

Me#INTERNETPERTEGJITHE, ALBtelecom erdhi pranë jush për t'ju njohur me transformimin e vërtetë dixhital në vend.

Falë ALBtelecom, kjo verë ishte plot me #SUPERmuzike, #SUPERargetim dhe #SUPERteknologji, për të gjithë!

Përditësuar: 28 Maj 2018