Oferta


Merrni informacion rreth ALBtv me kanalet Tring dhe informohuni rreth ofertës më të fundit.

Merrni informacion rreth ALBtv me kanalet Digitalb dhe informohuni rreth ofertës më të fundit.

Tani shërbimin e IPTV-së mund ta marrësh edhe për periudha 1, 3 apo 6 mujore. Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës për të gjithë periudhën e kontratës.

Tani shërbimin e IPTV-së mund ta marrësh edhe për periudha 1, 3 apo 6 mujore. Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës për të gjithë periudhën e kontratës.
Përditësuar: 26 Shtator 2016