ALBtv - Paketat Digitalb

777x260px_al Digitalb.jpg

Zgjidh paketën tënde dhe shijo TELEVIZION, INTERNET dhe TELEFON FIKS në një shërbim të vetëm!

PAKETAT ALBtv SMALL FILLESTARE MEDIUM FAMILJARE LARGE FAMILJARE EXTRA LARGE PREMIUM SUPER 100 PREMIUM
Çmimi (Lekë/muaj) 1,699 2,700 3,500  4,500  8,500 
Programacioni TV Paketa Digitalb  Fillestare Paketa Digitalb  Familjare 1  Paketa Digitalb Familjare 2  Paketa Digitalb Premium
Shërbime IPTV Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta kombëtare dhe ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr Digital Fillestare Digital ​ Familjare 1 Digital ​ Familjare 2 Digital ​Premium
1 INFO INFO INFO INFO
2 Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD
3 Top News Top News Top News Top News
4 T HD T HD T HD T HD
5 STINET Stinët Stinët Stinët
6 My Music My Music My Music My Music
7 Bang Bang Bang Bang Bang Bang Bang Bang
8 Film Aksion Çufo TV Cufo Tv Cufo Tv
9 Fox Life Junior TV Junior TV Junior TV
10 TV Klan HD Baby Tv Baby TV Baby TV
11 ABC News Film Nje HD Disney Channel Disney Channel
12 Klan Plus Film Dy HD Film Nje HD Film Nje HD
13 Ora News Plus HD Film Dy HD Film Dy HD
14 TVSH Film Autor Plus HD Plus HD
15 News 24 Film Hits Film Autor Film Autor
16 UTV news Film Thriller Film Hits Film Hits
17 SCAN TV Film Drame Film Hits +1 Film Hits +1
18 Report TV Film Aksion Film Thriller Film Thriller
19 BCTV Europe Film Komedi Film Drame Film Drame
20 Klan Kosova TV Klan HD Film Aksion Film Aksion
21 RTV 21 ABC News Film Komedi Film Komedi
22 KTV Klan Plus Fox Fox
23 RTK Sat Ora News Fox Life Fox Life
24 First TV TVSH Comedy Central Comedy Central
25 Exp Natyra News 24 Klan TV HD Klan TV HD
26 Discovery Channel Report TV ABC News ABC News
27 Music Al IN TV Klan Plus Klan Plus
28 Supersonic TV BCTV Europe Ora News Ora News
29 STV Folk CITY TV TVSH TVSH
30 Folklorit Explorer Shkence News 24 News 24
31 IN Tv Explorer Histori UTV news UTV news
32 CITY TV Eplorer Natyra SCAN TV SCAN TV
33 Tribuna Channel Travel Channel HD Report TV Report TV
34 Rrokum TV Music AL IN tv IN tv
35 TV Dukagjini Raiuno BCTV Europe BCTV Europe
36 Alsat M Raidue Klan Kosova Klan Kosova
37   Canale 5 RTV 21 RTV 21
38   Italia 1 KTV KTV
39   Alpha TV RTK Sat RTK Sat
40   MEGA Alsat M Alsat M
41   Fashion TV Tribuna Channel Tribuna Channel
42   Euro News First TV First TV
43   CNN City TV City TV
44   BBC Rrokum TV Rrokum TV
45   X1 TV Dukagjini TV Dukagjini
46   X2 Exp Shkence Exp Shkence
47     Exp Histori Exp Histori
48     Exp Natyra Exp Natyra
49     Discovery HD Discovery HD
50     Nat Geo HD Nat Geo HD
51     Travel Channel HD Travel Channel HD
52     24Kitchen 24Kitchen
53     Animal Planet HD Animal Planet HD
54     Discovery Channel Discovery Channel
55     ID Xtra HD ID Xtra HD
56     TLC Discovery TLC Discovery
57     Discovery Science HD Discovery Science HD
58     Discovery Turbo Xtra HD Discovery Turbo Xtra HD
59     Fine Living Fine Living
60     MTV Live HD SS -1 HD
61     Music AL SS -2 HD
62     Supersonic TV SS -3 HD
63     STV Folk SS -4 HD
64     Folklorit SS -5 HD
65     Raiuno SS -6 HD
66     Raidue SS -7 HD
67     Canale5 Eurosport HD
68     Italia 1 Eurosport 2 HD
69     Alpha TV MTV Live HD
70     MEGA Music AL
71     Fashion TV Supersonic TV
72     EuroNews STV Folk
73     CNN Folklorit
74     BBC Raiuno
75     X1 Raidue
76     X2 Canale5
77     X3 Italia 1
78     Stars XXX Alpha TV
79     Dorcel HD MEGA
80       Fashion TV
81       EuroNews
82       CNN
83       BBC
84       X1
85       X2
86       X3
87       Stars XXX
88       Dorcel HD

 

Shënimet e paketave Standarde

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Instalimi I shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
 3. Këto paketa ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare.
 4. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e Eagle Mobile.
 5. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
 6. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 7. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
 8. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.
 9. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

 Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

PAKETAT ALBtv SMALL FILLESTARE MEDIUM FAMILJARE LARGE FAMILJARE EXTRA LARGE PREMIUM SUPER 100 PREMIUM
Çmimi (Lekë/muaj) 1,699 2,700 3,500  4,500  8,500 
Programacioni TV Paketa Digitalb  Fillestare Paketa Digitalb  Familjare 1  Paketa Digitalb Familjare 2  Paketa Digitalb Premium
Shërbime IPTV Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta kombëtare dhe ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr Digital Fillestare Digital ​ Familjare 1 Digital ​ Familjare 2 Digital ​Premium
1 INFO INFO INFO INFO
2 Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD
3 Top News Top News Top News Top News
4 T HD T HD T HD T HD
5 STINET Stinët Stinët Stinët
6 My Music My Music My Music My Music
7 Bang Bang Bang Bang Bang Bang Bang Bang
8 Film Aksion Çufo TV Cufo Tv Cufo Tv
9 Fox Life Junior TV Junior TV Junior TV
10 TV Klan HD Baby Tv Baby TV Baby TV
11 ABC News Film Nje HD Disney Channel Disney Channel
12 Klan Plus Film Dy HD Film Nje HD Film Nje HD
13 Ora News Plus HD Film Dy HD Film Dy HD
14 TVSH Film Autor Plus HD Plus HD
15 News 24 Film Hits Film Autor Film Autor
16 UTV news Film Thriller Film Hits Film Hits
17 SCAN TV Film Drame Film Hits +1 Film Hits +1
18 Report TV Film Aksion Film Thriller Film Thriller
19 BCTV Europe Film Komedi Film Drame Film Drame
20 Klan Kosova TV Klan HD Film Aksion Film Aksion
21 RTV 21 ABC News Film Komedi Film Komedi
22 KTV Klan Plus Fox Fox
23 RTK Sat Ora News Fox Life Fox Life
24 First TV TVSH Comedy Central Comedy Central
25 Exp Natyra News 24 Klan TV HD Klan TV HD
26 Discovery Channel Report TV ABC News ABC News
27 Music Al IN TV Klan Plus Klan Plus
28 Supersonic TV BCTV Europe Ora News Ora News
29 STV Folk CITY TV TVSH TVSH
30 Folklorit Explorer Shkence News 24 News 24
31 IN Tv Explorer Histori UTV news UTV news
32 CITY TV Eplorer Natyra SCAN TV SCAN TV
33 Tribuna Channel Travel Channel HD Report TV Report TV
34 Rrokum TV Music AL IN tv IN tv
35 TV Dukagjini Raiuno BCTV Europe BCTV Europe
36 Alsat M Raidue Klan Kosova Klan Kosova
37   Canale 5 RTV 21 RTV 21
38   Italia 1 KTV KTV
39   Alpha TV RTK Sat RTK Sat
40   MEGA Alsat M Alsat M
41   Fashion TV Tribuna Channel Tribuna Channel
42   Euro News First TV First TV
43   CNN City TV City TV
44   BBC Rrokum TV Rrokum TV
45   X1 TV Dukagjini TV Dukagjini
46   X2 Exp Shkence Exp Shkence
47     Exp Histori Exp Histori
48     Exp Natyra Exp Natyra
49     Discovery HD Discovery HD
50     Nat Geo HD Nat Geo HD
51     Travel Channel HD Travel Channel HD
52     24Kitchen 24Kitchen
53     Animal Planet HD Animal Planet HD
54     Discovery Channel Discovery Channel
55     ID Xtra HD ID Xtra HD
56     TLC Discovery TLC Discovery
57     Discovery Science HD Discovery Science HD
58     Discovery Turbo Xtra HD Discovery Turbo Xtra HD
59     Fine Living Fine Living
60     MTV Live HD SS -1 HD
61     Music AL SS -2 HD
62     Supersonic TV SS -3 HD
63     STV Folk SS -4 HD
64     Folklorit SS -5 HD
65     Raiuno SS -6 HD
66     Raidue SS -7 HD
67     Canale5 Eurosport HD
68     Italia 1 Eurosport 2 HD
69     Alpha TV MTV Live HD
70     MEGA Music AL
71     Fashion TV Supersonic TV
72     EuroNews STV Folk
73     CNN Folklorit
74     BBC Raiuno
75     X1 Raidue
76     X2 Canale5
77     X3 Italia 1
78     Stars XXX Alpha TV
79     Dorcel HD MEGA
80       Fashion TV
81       EuroNews
82       CNN
83       BBC
84       X1
85       X2
86       X3
87       Stars XXX
88       Dorcel HD

 

Shënimet e paketave Standarde

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Instalimi I shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
 3. Këto paketa ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare.
 4. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e Eagle Mobile.
 5. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
 6. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 7. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
 8. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.
 9. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

 Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 26 Shtator 2016