ALBtv - Paketat Tring

777x260px_al Tring.jpg

Zgjidh paketën tënde dhe shijo TELEVIZION, INTERNET dhe TELEFON FIKS në një shërbim të vetëm!

PAKETAT ALBtv SMALL  MEDIUM  LARGE  EXTRA LARGE  SUPER 100 
Çmimi (Lekë/muaj) 1,699 2,600 3,200  4,000 6,900
Programacioni TV Paketa Tring Bazë Paketa Tring Bazë + Paketa Sportive Paketa Tring e Plotë
Shërbime IPTV Video sipas kërkesës (VoD), Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta Kombëtare /Ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr Tring Full Tring Basic
1 Info Channel Info Channel
2 Vizion Plus Vizion Plus
3 TVSH TVSH
4 Living 3 Plus
5 JollyHD SMILE
6 3 Plus Kanali7
7 SMILE Mediaset Italia
8 Muse CLICK
9 Kanali7 Tring Shqip
10 Mediaset Italia TTring
11 CLICK Tip TV
12 Tring Shqip Kids
13 TTring Tring Max
14 Tip TV Tring Life
15 Sofia Fantasy
16 Kids Euro Channel
17 Tring Super TVWorld
18 Tring Max English Club
19 Tring Life Club TV
20 Tring Comedy BBF
21 Fantasy Elrodi
22 Euro Channel Tema TV
23 Tring History Tirana TV
24 Tring Planet Egnatia
25 TVWorld Adria Net
26 Travel Channel Apollon TV
27 Real Time RTK
28 English Club KTV
29 RTSH ART RTV 21
30 RTSH Muzik RTV 21 Plus
31 Club TV Era TV
32 BBF TsportNews
33 Folk Plus Telesport
34 Elrodi RAI 1
35 Tema TV RAI 2
36 Tirana TV Rete4
37 Egnatia Canale 5
38 Adria Net Italia 1
39 Apollon TV La 7
40 RTK EuroStar
41 KTV Euro D
42 RTV 21 ANT1
43 RTV 21 Plus Hayat Plus
44 Era TV France 24 EN
45 RTSH Sport TV5 Monde
46 TsportNews Super RTL
47 Sport 1 HD RTL 2
48 Sport 2 HD ZDF HD
49 Sport 3 HD EuroNews
50 Sport 4 HD BBC WORLD
51 Telesport CNN
52 MotorsTV Al Jazeera Balkan
53 RAI 1 World Fashion TV
54 RAI 2 Fine Living
55 RAI 3 Food Network
56 Rai Gulp Fox Life
57 Rete4 Fox Crime
58 Canale 5 Nat Geographic
59 Italia 1 Cartoon Network
60 Rai News 24 Desire
61 Rai Storia Zjarr Tv
62 La 7 Channel One
63 NTV Shenja TV
64 ATV Avrupa  
65 EuroStar  
66 Euro D  
67 ANT1  
68 BN Music  
69 OBN ID  
70 Hayat Plus  
71 Hayat Folk  
72 France 24 EN  
73 France 24 FR  
74 TV5 Monde  
75 Arte HD  
76 RTL  
77 Super RTL  
78 RTL 2  
79 RTL Nitro  
80 Vox ID  
81 DAS Erste  
82 ZDF HD  
83 TVE  
84 RTP International  
85 EuroNews  
86 CNBC Europe  
87 BBC WORLD  
88 CNN  
89 Al Jazeera INT  
90 Al Jazeera Balkan  
91 RT  
92 Fashion Europe HD  
93 Fashion ONE  
94 World Fashion TV  
95 Fine Living  
96 Food Network  
97 Luxe TV  
98 BBC Earth  
99 Fox  
100 Fox Life  
101 Fox Crime  
102 Nat Geographic  
103 Cartoon Network  
104 Boomerang  
105 Bunga Bunga  
106 Desire  
107 Bizarre  
108 SPORT 1 HD  
109 SPORT 2 HD  
110 SPORT 3 HD  
111 SPORT 4 HD  
112 Zjarr Tv  
113 Channel One  
114 Shenja TV  
     

Shënimet e paketave Standarde

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Instalimi I shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
 3. Këto paketa ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare.
 4. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e Eagle Mobile.
 5. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
 6. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.

 7. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
 8. Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 9. Të gjithë abonentët e ALBtv Small mund të përfitojnë nga kanalet e Champions League duke shtuar vetëm 400 Lekë në pajtimin e tyre mujor.
 10. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.

 11. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

PAKETAT ALBtv SMALL  MEDIUM  LARGE  EXTRA LARGE  SUPER 100 
Çmimi (Lekë/muaj) 1,699 2,600 3,200  4,000 6,900
Programacioni TV Paketa Tring Bazë Paketa Tring Bazë + Paketa Sportive Paketa Tring e Plotë
Shërbime IPTV Video sipas kërkesës (VoD), Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta Kombëtare /Ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr Tring Full Tring Basic
1 Info Channel Info Channel
2 Vizion Plus Vizion Plus
3 TVSH TVSH
4 Living 3 Plus
5 JollyHD SMILE
6 3 Plus Kanali7
7 SMILE Mediaset Italia
8 Muse CLICK
9 Kanali7 Tring Shqip
10 Mediaset Italia TTring
11 CLICK Tip TV
12 Tring Shqip Kids
13 TTring Tring Max
14 Tip TV Tring Life
15 Sofia Fantasy
16 Kids Euro Channel
17 Tring Super TVWorld
18 Tring Max English Club
19 Tring Life Club TV
20 Tring Comedy BBF
21 Fantasy Elrodi
22 Euro Channel Tema TV
23 Tring History Tirana TV
24 Tring Planet Egnatia
25 TVWorld Adria Net
26 Travel Channel Apollon TV
27 Real Time RTK
28 English Club KTV
29 RTSH ART RTV 21
30 RTSH Muzik RTV 21 Plus
31 Club TV Era TV
32 BBF TsportNews
33 Folk Plus Telesport
34 Elrodi RAI 1
35 Tema TV RAI 2
36 Tirana TV Rete4
37 Egnatia Canale 5
38 Adria Net Italia 1
39 Apollon TV La 7
40 RTK EuroStar
41 KTV Euro D
42 RTV 21 ANT1
43 RTV 21 Plus Hayat Plus
44 Era TV France 24 EN
45 RTSH Sport TV5 Monde
46 TsportNews Super RTL
47 Sport 1 HD RTL 2
48 Sport 2 HD ZDF HD
49 Sport 3 HD EuroNews
50 Sport 4 HD BBC WORLD
51 Telesport CNN
52 MotorsTV Al Jazeera Balkan
53 RAI 1 World Fashion TV
54 RAI 2 Fine Living
55 RAI 3 Food Network
56 Rai Gulp Fox Life
57 Rete4 Fox Crime
58 Canale 5 Nat Geographic
59 Italia 1 Cartoon Network
60 Rai News 24 Desire
61 Rai Storia Zjarr Tv
62 La 7 Channel One
63 NTV Shenja TV
64 ATV Avrupa  
65 EuroStar  
66 Euro D  
67 ANT1  
68 BN Music  
69 OBN ID  
70 Hayat Plus  
71 Hayat Folk  
72 France 24 EN  
73 France 24 FR  
74 TV5 Monde  
75 Arte HD  
76 RTL  
77 Super RTL  
78 RTL 2  
79 RTL Nitro  
80 Vox ID  
81 DAS Erste  
82 ZDF HD  
83 TVE  
84 RTP International  
85 EuroNews  
86 CNBC Europe  
87 BBC WORLD  
88 CNN  
89 Al Jazeera INT  
90 Al Jazeera Balkan  
91 RT  
92 Fashion Europe HD  
93 Fashion ONE  
94 World Fashion TV  
95 Fine Living  
96 Food Network  
97 Luxe TV  
98 BBC Earth  
99 Fox  
100 Fox Life  
101 Fox Crime  
102 Nat Geographic  
103 Cartoon Network  
104 Boomerang  
105 Bunga Bunga  
106 Desire  
107 Bizarre  
108 SPORT 1 HD  
109 SPORT 2 HD  
110 SPORT 3 HD  
111 SPORT 4 HD  
112 Zjarr Tv  
113 Channel One  
114 Shenja TV  
     

Shënimet e paketave Standarde

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Instalimi I shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
 3. Këto paketa ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare.
 4. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e Eagle Mobile.
 5. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
 6. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.

 7. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
 8. Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 9. Të gjithë abonentët e ALBtv Small mund të përfitojnë nga kanalet e Champions League duke shtuar vetëm 400 Lekë në pajtimin e tyre mujor.
 10. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.

 11. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 26 Shtator 2016