ALBtv - Paketat Digitalb

Zgjidh paketën tënde dhe shijo TELEVIZION, INTERNET dhe TELEFON FIKS në një shërbim të vetëm!

PAKETAT ALBtv SMALL FILLESTARE MEDIUM FAMILJARE LARGE FAMILJARE EXTRA LARGE PREMIUM SUPER 100 PREMIUM
Çmimi Standard (Lekë/muaj) 1,699 2,700 3,500  4,500  8,500 
Programacioni TV Paketa Digitalb  Fillestare Paketa Digitalb  Familjare 1  Paketa Digitalb Familjare 2  Paketa Digitalb Premium
Shërbime IPTV Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta kombëtare dhe ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr DGA Fillestare DGA Familjare 1 DGA Familjare 2 DGA Premium
1 INFO INFO INFO INFO
2 Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD
3 Top News Top News Top News Top News
4 T HD T HD T HD T HD
5 STINET STINET STINET STINET
6 My Music My Music My Music My Music
7 Bang Bang Bang Bang Bang Bang Bang Bang
8 Film Aksion Cufo Tv Cufo Tv Cufo Tv
9 Fox Life Junior TV Junior TV Junior TV
10 TV Klan HD Baby TV Baby TV Baby TV
11 ABC News Film Nje HD Disney Channel Disney Channel
12 Klan Plus Film Dy HD Film Nje HD Film Nje HD
13 TVSH Family Channel Film Dy HD Film Dy HD
14 News 24 Film Autor Family Channel Family Channel
15 UTV news Film Hits Film Autor Film Autor
16 SCAN TV Film Thriller Film Hits Film Hits
17 Report Film Drame Film Thriller Film Thriller
18 BCTV Europe Film Aksion Film Drame Film Drame
19 Klan Kosova Film Komedi Film Aksion Film Aksion
20 RTV 21 TV Klan HD Film Komedi Film Komedi
21 KTV ABC News Fox Fox
22 RTK S Klan Plus Fox Life Fox Life
23 First TV TVSH Comedy Central Comedy Central
24 Exp Natyra News 24 TV Klan HD TV Klan HD
25 Discovery Channel Report ABC News ABC News
26 Music Al IN TV Klan Plus Klan Plus
27 Supersonic TV BCTV Europe TVSH TVSH
28 STV Folk CITY TV News 24 News 24
29 Folklorit Exp Shkence UTV news UTV news
30 IN TV Exp Histori SCAN TV SCAN TV
31 CITY TV Exp Natyra Report Report
32 Tribuna Channel Travel Channel HD IN TV IN TV
33 Rrokum TV Music Al BCTV Europe BCTV Europe
34 TV Dukagjini Raiuno Klan Kosova Klan Kosova
35 Alsat M Raidue RTV 21 RTV 21
36   Canale5 KTV KTV
37   Italia 1 RTK S RTK S
38   Alpha TV Alsat M Alsat M
39   MEGA Tribuna Channel Tribuna Channel
40   Fashion TV First TV First TV
41   EuroNews CITY TV CITY TV
42   CNN Rrokum TV Rrokum TV
43   BBC TV Dukagjini TV Dukagjini
44   Stars XXX​ Exp Shkence Exp Shkence
45   Dorcel HD Exp Histori Exp Histori
46     Exp Natyra Exp Natyra
47     Discovery HD Discovery HD
48     Nat Geo HD Nat Geo HD
49     Travel Channel HD Travel Channel HD
50     Kitchen 24 Kitchen 24
51     Animal Planet HD Animal Planet HD
52     Discovery Channel Discovery Channel
53     Investigation Discovery Investigation Discovery
54     TLC Discovery TLC Discovery
55     Discovery science HD Discovery science HD
56     Turbo Xtra HD Turbo Xtra HD
57     Fine Living Fine Living
58     MTV Live HD Supersport 1 HD
59     Music Al Supersport 2 HD
60     Supersonic TV Supersport 3 HD
61     STV Folk Supersport 4 HD
62     Folklorit Supersport 5 HD
63     Raiuno Supersport 6 HD
64     Raidue Supersport 7 HD
65     Canale5 Eurosport HD
66     Italia 1 Eurosport 2 HD
67     Alpha TV MTV Live HD
68     MEGA Music Al
69     Fashion TV Supersonic TV
70     EuroNews STV Folk
71     CNN Folklorit
72     BBC Raiuno
73     X1 Raidue
74     X2 Canale5
75     Stars XXX Italia 1
76     Dorcel HD Alpha TV
77       MEGA
78       Fashion TV
79       EuroNews
80       CNN
81       BBC
82       X1
83       X2
84       Stars XXX
85       Dorcel HD
  1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
  2. Instalimi i shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
  3. Paketat standarde ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare, ndërsa paketat e ofertës promocionale janë të vlefshme vetëm për kontratat 2 vjeçare. 
  4. Prej kësaj oferte mund të përfitojnë të gjithë abonentët e rinj në ALBtv, si edhe abonentët ekzistues të cilët e kanë tejkaluar afatin fillestar të paketës së tyre ekzistuese ALBtv.
  5. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e ALBtelecom Mobile.
  6. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
  7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
  8. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
  9. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.
  10. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

 

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

Përditësuar: 26 Shtator 2016