BiP

BiP-Article-al.png

Vetëm me ALBtelecom!

Nëse zgjidhni:

Paketat Super 1300, Gigastike, apo Super 1900

Planet Super Smart 1000, 1500, 2500, 3500, 4500, 6000, 8000, 12000

Planet Control 1000, Control 1500

BiP vjen me chat, lojëra e lundrim FALAS, pa shpenzuar internetin e paketës apo planit tuaj.

Shkarkoni BiP këtu për një super eksperiencë në komunikim!
Pse?
Sepse me BiP:
  • Dërgoni tekste të pakufizuara, foto dhe video, si edhe ndani vendndodhjen me miqtë tuaj.
  • Flisni me të dashurit tuaj në biseda grupi.
  • Nëse dikush nga kontaktet tuaja nuk ka BiP, ju i dërgoni SMS falas.
  • Bëni thirrje video dhe audio falas.
  • Ndiqni kontaktet tuaja me funksionin e “Ndjekjes” dhe mos e humbni njëri-tjetrin asnjëherë
  • Përdorni BiP Përkthyesin, BiP Motin, BiP Tërmetet dhe aplikacionin “Profili Im” nga ALBtelecom – të gjitha brenda BiP-it tuaj.
  • Zhdukni mesazhet sipas afatit që ju përcaktoni dhe ndjehuni të sigurt.
  • Dërgoni foto HD.
  • Dërgoni mesazhe sekrete.
  • Luani lojëra.

Përditësuar: 18 Shkurt 2019