Shkarko të tashmen

870x155.png (1)

Shkarko aplikacionet BiP e Lifebox dhe përfito chat FALAS, 10 GB memorie premium, si edhe lundrim FALAS, pa shpenzuar internetin e planit apo paketës tënde!

Për më shumë info rreth BiP kliko këtu!

Për më shumë info rreth Lifebox kliko këtu!

Vetëm me ALBtelecom!
Nëse zgjedh:
Paketat Super 1300, Gigastike, apo Super 1900
Planet Super Smart 1000, 1500, 2500, 3500, 4500, 6000, 8000, 12000
Planet Control 1000, Control 1500
Përditësuar: 21 Shkurt 2019