SuperFibra Festive Internet + IPTV Digitalb

Carousel&Article_SuperFibra_Article Banner copy (1).png

Shijo festat me SuperFibra Festive!

SuperFibra Internet Tarifa Mujore Standarde Tarifa Mujore me Ofertë
SuperFibra 16 Mbps 1,200 Lekë 1,000 Lekë
SuperFibra 30 Mbps 1,400 Lekë 1,300 Lekë
SuperFibra 100 Mbps 1,900 Lekë 1,400 Lekë
SuperFibra IPTV Digitalb Tarifa Mujore Standarde Tarifa Mujore me Ofertë
SuperFibra Digitalb Familjare 16 Mbps 2,300 Lekë 2,000 Lekë
SuperFibra Digitalb Familjare 30 Mbps 2,500 Lekë 2,100 Lekë
SuperFibra Digitalb Familjare 100 Mbps 3,000 Lekë 2,500 Lekë
SuperFibra Digitalb Premium 16 Mbps 3,800 Lekë 3,000 Lekë
SuperFibra Digitalb Premium 30 Mbps 4,000 Lekë 3,200 Lekë
SuperFibra Digitalb Premium 100 Mbps 4,500 Lekë 3,500 Lekë
  • Oferta është e velfshme për të gjithë abonentët e rinj në ALBtelecom që përzgjedhin një nga paketat e mësipërme me kontratë 24 mujore.
  • Pajisjet si modem dhe dekoder merren në përdorim pa pagesë.
  • Tarifa e Instalimit për këto paketa është 1,500 Lekë.

Përditësuar: 1 Dhjetor 2021