SuperFibra Festive

Carousel&Article_SuperFibra_Article Banner copy (1).png

Këtë fillim viti, kemi shumë më shumë për të gjithë!

Interneti i Shtëpisë apo IPTV, SuperFibra

Me shpejtësi deri në 100 Mbps

Duke filluar nga 1,000 Lekë

…dhe shumë dhurata të tjera nëse viziton dyqanet tona!

Gezuar Festat nga ALBtelecom, rrjeti më i madh i komunikimit në Shqiperi!

Për më shumë info rreth SuperFibra Internet kliko 👉 këtu

Për më shumë info rreth SuperFibra Internet + IPTV Tring kliko 👉 këtu

Për më shumë info rreth SuperFibra Internet + IPTV Digitalb kliko 👉 këtu

Përditësuar: 1 Dhjetor 2021