Gjej valën tënde me ALBtelecom Wi-Fi

AT_WIFI_870x155-AL.png

Lundro me ALBtelecom Wi-Fi, FALAS, nëse je klient ALBtelecom Mobile!

ALBtelecom Wi-Fi është për të gjithë, me mbi 230 pika në të gjithë Shqipërinë!

Njihu me hartën e mbulimit Wi-Fi këtu

Ofrohet falas vetëm për klientët ALBtelecom Mobile.

Me ALBtelecom Wi-Fi ti përfiton FALAS, çdo 24 orë:

 • 10 GB internet me shpejtësi të lartë;
 • Për deri në 3 pajisje njëkohësisht.

Si e përfiton:

 1. Nëpërmjet SMS

Dërgo një SMS FALAS me tekstin “WIFI” në numrin e shkurtër 55544 prej nga do të marrësh një kod ditor PIN.

Më pas hap shfletuesin (browser) dhe tek ndërfaqja e shërbimit vendos këtë kod dhe shijo lundrimin në rrjet.   

Ose:

 1. Nëpërmjet ndërfaqes së shërbimit

Hap shfletuesin (browser) dhe tek ndërfaqja e shërbimit vendos numrin tënd ALBtelecom Mobile dhe adresën e postës tënde elektronike (e-mail). Menjëherë do të marrësh kodin tënd ditor PIN me SMS.

Këtë kod vendose në ndërfaqen e shërbimit dhe shijo lundrimin në rrjet.

Merr kuponin ALBtelecom Wi-Fi  nëse nuk je ALBtelecom Mobile!

Nëse nuk je abonent ALBtelecom Mobile, ti mund të lundrosh në ALBtelecom Wi-Fi me marrjen e një kuponi. 

 • Ku mund ta gjesh kuponin?
  • Në dyqanin më të afërt ALBtelecom;
  • Për vetëm 200 Lekë. 

 

 • Si mund të lidhesh? 

Pasi je pajisur me kuponin në një dyqan ALBtelecom, përzgjidh “ALBtelecom” si emër wireless.

Hap shfletuesin (browser) dhe tek ndërfaqja e shërbimit vendos kodin që ke të shënuar në kuponin tënd, shtyp "Hyrje" dhe shijo lundrimin në rrjet.

 

Me kuponin ALBtelecom Wi-Fi ti përfiton për 24 orë, nga momenti i përdorimit të parë të kodit:

 • 10 GB internet me shpejtësi maksimale 3G/4G LTE;
 • Për deri në 3 pajisje njëkohësisht;
Qyteti Zona
Durrës Rruga Tregtare, Tek Shëtitore Vollga, Plazh, Rruga Taulantia, Tek Sheshi Selaniku, Tek Lulishtja “1 Maj”, Rruga Aleksander Goga
Golem Tek Shkëmbi i Kavajës
Kasmil Pranë dyqanit ALBtelecom, Tek Gjiri i Hartës
Llaman Plazh
Sarandë Pranë dyqanit ALBtelecom, Rruga Jonianët, Rruga Naim Frashëri
Shëngjin Pranë dyqanit ALBtelecom
Vlorë Pranë dyqanit ALBtelecom, Tek Posta, Tek Universiteti

 

Përditësuar: 11 Maj 2018