ALBtelecom Speed USB

Super Internet kudo ku je!

ALBtelecom Speed Standard (me parapagesë)
Çmimi i modemit 3000 Lekë
Bonus për 3 muajt e parë Internet Pa Limit FALAS për 3 muajt e parë
Gjithashtu, brenda ose pas periudhës tremujore,
m
undësi për t’u regjistruar në paketat mujore të internetit:
2 GB 4 GB
400 Lekë/muaj 600 Lekë/muaj
Ose lundrim në internet për 10.24 Lekë/MB
  • Të gjitha tarifat e mësipërme përfshijnë TVSH. 
  • Interneti me shpejtësi të lartë i bonusit është i vlefshëm për 3 GB e parë; më pas do të lundroni pa limit, por me shpejtësi të reduktuar. 
  • Vëllimi i intenetit do të konsumohet për çdo 10 kByte.
  • Ti mund të dërgosh SMS nga kompjuteri nëpërmjet programit  “ALBtelecom Speed” me vetëm 16.2 Lekë brenda vendit dhe 18 Lekë/SMS drejt destinacioneve ndërkombëtare.
  • Nëse përdor një plan tarifor ALBtelecom Speed Standard me parapagesë, për t'u regjistruar në një nga paketat e Internetit të vlefshme për ty, mund të dërgosh nga kompjuteri yt një SMS falas me tekst 400 ose 600 drejt numrit 138, në varësi të paketës së dëshiruar.
  • Për ALBtelecom Speed me parapagesë: mund të rimbushësh llogarinë tënde duke dërguar kodin  e kartës rimbushëse me SMS drejt 141 me tekstin RM XXXXXXXXXXXX, me rimbushje elektronike ose me anë të çdo kanali tjetër.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me Chat online ose WhatsApp dhe Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 21 Dhjetor 2016