Paketat e Internetit 4G për celularin tënd

Baners_870x155 al.jpg

Të duhet Internet 4G?

Zgjidh një nga Super Paketat e Internetit 4G të ALBtelecom Mobile dhe lundrimi nuk mbaron!

Paketat e Internetit 4G  Ditore  Javore  Mujore 300 Mujore 500 Mujore 600 Mujore 1000 Mujore 1500
Çmimi 100 Lekë 300 Lekë 300 Lekë  500 Lekë 600 Lekë 1,000 Lekë​ 1,500 Lekë
Vëllimi 1 GB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB  10 GB  20 GB
Vlefshmëria 24 orë 7 ditë 30 ditë 30 ditë 30 dite  30 dite​  30 dite​
SMS drejt 138 për regjistrim ID100 IJ300 IM300 IM500 IM600 IM1000  IM1500

 

Nëse ke aktive njërës nga Paketat Super, tani mund ta shtosh vëllimin e Internetit tënd 4G!

PAKETAT EKSTRA INTERNET​ MUJORE 200​ MUJORE 400​
Çmimi (Lekë)​ 200 Lekë​ 400 Lekë​
MB/GB​ 2 GB​ 4 GB​
SMS drejt 138 për regjistrim​ IE200​ IE400​
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë

Për abonentët me kontratë, paketat mujore do të rinovohen automatikisht çdo muaj dhe mund të aktivizohen duke dërguar SMS tekst cmimin e paketës RA drejt 138.

  1. Për të kontrolluar balancën, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 138.
  2. Vëllimi i intenetit të paketave do të konsumohet për çdo 10 kByte.
  3. ALBtelecom ofron internetin me cilësinë më të mirë; me një shpejtësi deri në 5 herë më të lartë se teknologjia 3G, por ajo mund të ndryshojë si rrjedhojë e shumë faktorëve, të tillë si: distanca nga transmetuesit më të afërt, lloji i aparatit celular ose i modemit, numri i përdoruesve të tjerë, ndërtesat e larta dhe moti.
  4. Regjistrimi në një nga paketat mujore të internetit do të zëvendësojë paketën mujore ekzistuese.
  5. Të gjitha çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 22 Shtator 2016