Paketat i+Fiks

AT-WEB-870x155.png

Jo vetëm internet...

Zgjidh një nga paketat i+Fiks dhe zbulo shpejtësinë që të ka munguar gjithë këtë kohë!

Paketat i+Fiks Minuta kombëtare e ndërkombëtare Minuta brenda rrjetit Shpejtësia (Download/Upload) Çmimi Lekë/muaj IP
i+Fiks 1499 60 2000 6 Mbps / 768 kbps 1,499 Dinamike
i+Fiks 1999 120 2000 12 Mbps / 1024 kbps 1,999 Dinamike
i+Fiks Super 30 300​ 2000​ 30 Mbps / 3 Mbps​ 2,999​ Statike​
  1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
  2. Modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
  3. Minutat brenda rrjetit janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Mobile dhe Fiks.
  4. Minutat kombëtare përfshijnë të gjithë operatorët kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus dhe operatorët e tjerë fiksë), ndërsa minutat ndërkombëtare përfshijnë të gjithë operatorët fiksë e celularë në plot 20 shtete në mbarë botën: Itali, Greqi, Kosovë, Gjermani, Maqedoni, Mali i Zi, SHBA, Kanada, Francë, Turqi, Angli, Bullgari, Hungari, Rumani, Belgjikë, Kinë, Spanjë, Suedi, Poloni dhe Republika Çeke.
  5. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
  6. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
  7. Kohëzgjatja minimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
  8. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

Përditësuar: 26 Shtator 2016