Paketat i+Fiks

870x155.png (1)

Të duhet Super Internet?

Zgjidh ofertë 999 Lekë në muaj dhe merr Instalim dhe Modem pa pagesë.

Zgjidh një nga paketat e internetit të ALBtelecom dhe përjeto shpejtësinë më të lartë, me çmimin më të lirë!

Paketat i+Fiks​
Paketa​ i+Fiks 1499​ i+Fiks 1999​ i+Fiks Super 30​
Pajtimi mujor ​ 1,499​ 1,999​ 2,999​
Shpejtësia e Internetit​ 6 Mbps​ 12 Mbps​ 30 Mbps​
Minuta drejt ALBtelecom & Eagle​ 2000​ 2000​ 2000​
Minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 60​ 120 300
  1. Pajtimi mujor me zbritje mund të përfitohet nga kontratat e reja ne paketat i+Fiks 1499, 1999 dhe Super 30, në të gjitha dyqanet ALBtelecom.
  2. Instalimi kryhet falas ndërsa modemi ADSL apo VDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
  3. Minutat kombëtare jane te vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë (Vodafone, Telekom, Plus dhe operatorët e tjerë fiksë), ndërsa ato ndërkombëtare përfshijnë plot 20 shtete në mbarë botën.
  4. Kohëzgjatja minimale e kontratës është 12 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë, i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
  5. Pajtimi mujor me zbritje do të aplikohet vetëm për periudhën fillestare të kontratës prej 12 muajsh.
  6. Oferta është e vlefshme për një afat kohor të limituar.
  7. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion vizitoni dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

Përditësuar: 13 Prill 2017