Paketa IPTV Fibër Digitalb me Parapagim

AT-Summer-House_&Article (3).jpg

Zgjate internetin fibër sa ke pushimet!

Tani shërbimin e IPTV-së me internet fibër mund ta marrësh edhe për periudha 3 apo 6 mujore.
Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës së përzgjedhur për të gjithë periudhën e kontratës dhe merr shërbimin e dëshiruar.

Paketa me Parapagesë Çmimi/Muaj Shpejtësia e Internetit Përmbajtja TV
IPTV​ Fibër Digitalb Fillestare​ 2,300 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb Fillestare​
IPTV​ Fibër Digitalb Familjare​ 2,600 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb
Familjare​

 1. Klientët e rinj mund të abonohen vetëm në periudhat 3 ose 6 muaj. Abonimi 1 mujor është i vlefshëm vetëm klientët ekzistues në paketën me parapagesë.
 2. Instalimi i shërbimit për kontratat 6 mujore me vlerë 1,000 Lekë, ndërsa për ato 3 mujore është me vlerë 3,000 Lekë.
 3. Per klientet e rinje pajisjet mund te perfitohen ne dy menyra:
 1. a) Në përdorim, por duhet te paguajnë një garanci prej 3,000 Lekësh e cila u rikthehet në momentin e kthimit te tyre.
 2. b) Me cmimin preferenciale: Modem (WIFI) 5000 leke dhe Dekoder IPTV 6000 leke.
 1. Ne rastin e pajisjeve ne perdorim; Klienti duhet të dorëzojë pajisjet në dyqan përpara përfundimit të kontratës. Nëse pajisjet nuk do të dorëzohen, aplikohet penalitet për çdo pajisje të marrë në përdorim.
 2. Afati për riabonim apo dorëzimin e pajisjeve është 30 ditë nga përfundimi i periudhës së abonimit 1, 3 ose 6 mujor.
 3. Klienti nuk mund ta ndryshojë paketën gjatë periudhës së parapagimit.
 4. Shërbimi i telefonisë fikse nuk ofrohet dhe nuk përfshihet në çmim e ketyre paketave.
 5. Përveç paketës së përzgjedhur TV, në paketat IPTV përfitohen falas edhe kanalet RTSH.
 6. Kjo ofertë është e vlefshme per nje periudhe te limituar. 
 7. Cmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Renditja Fillestare Renditja Familjare  Renditja Premium Kanale të tjera të mundësuara nga ALBtelecom dhe RTSH​
1 INFO 1 INFO 1 INFO  200 RTSH 1 HD​ 
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 201  RTSH 2 HD​ 
3 Top News 3 Top News 3 Top News 202  RTSH 3 HD​ 
4 T HD 4 T HD 4 T HD 203  RTSH Sport​ 
5 STINET 5 STINET 5 STINET 204  RTSH Muzikë 
6 My Music 6 My Music 6 My Music 205  RTSH Film 
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang 206  RTSH Shqip​ 
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv 207  RTSH 24 Lajme​ 
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV 208  RTSH Kuvend ​ 
11 ABC News 10 Baby TV 10 Baby TV 209  RTV Korça​ 
13 STAR TV 11 TDC 11 Nickleodeon 210  RTV Gjirokastra​ 
14 TVSH 12 Film Nje HD 12 TDC 214  RTSH Shkolla 
15 News 24 13 Film Dy HD 13 Film Nje HD    
16 UTV news 14 Family Channel HD 14 Film Dy HD    
17 SCAN TV 15 Film Autor 15 Family Channel HD    
18 Report 16 Film Hits 16 Film Autor    
19 BCTV Europe 17 Film Thriller 17 Film Hits    
20 Klan Kosova 18 Film Drame 18 Euro Film    
21 RTV 21 19 Film Aksion 19 Film Thriller    
22 KTV 20 Film Komedi 20 Film Drame    
23 RTK S 21 Euro Film 21 Film Aksion    
24 First TV 23 ABC News 22 Film Komedi    
25 Exp Natyra 25 TVSH 23 Fox    
26 Discovery Channel 26 News 24 24 Fox Life    
27 Melody TV 27 Report 25 Comedy Central    
28 Supersonic TV 29 BCTV Europe 27 ABC News    
29 STV Folk 30 Fax News 29 STAR TV    
33 Ziko TV 31 Exp Shkence 30 TVSH    
34 Rrokum TV 32 Exp Histori 31 News 24    
35 Tema Tv 33 Exp Natyra 32 UTV news    
37 Telesport 34 Travel Channel HD 33 SCAN TV    
41 Fax News 35 Melody TV 34 Report    
44 Ora News DGA 36 Raiuno 36 BCTV Europe    
45 A2 CNN 37 Raidue 37 Klan Kosova    
    38 Canale5 38 RTV 21    
    39 Italia 1 39 KTV    
    40 Alpha TV 40 RTK S    
    41 MEGA 41 Fax News    
    42 Fashion TV 42 Ziko TV    
    43 Euronews 43 First TV    
    44 CNN 45 Ora News DGA    
    45 Ora News DGA 46 A2 CNN    
    46 A2 CNN 47 Rrokum TV    
    47 BBC 48 Tema Tv    
    48 Stars XXX 49 Exp Shkence    
    49 Dorcel HD 50 Exp Histori    
        51 Exp Natyra    
        52 Discovery HD    
        53 Nat Geo HD    
        54 Travel Channel HD    
        55 Kitchen 24    
        56 Animal Planet HD    
        57 Discovery Channel    
        58 Investigation Discovery    
        59 TLC Discovery    
        60 Discovery science HD    
        61 Turbo Xtra HD    
        62 Fine Living    
        63 Supersport 1 HD    
        64 Supersport 2 HD    
        65 Supersport 3 HD    
        66 Supersport 4 HD    
        67 Supersport 5 HD    
        68 Supersport 6 HD    
        69 Supersport 7 HD    
        70 Eurosport HD    
        71 Eurosport 2 HD    
        72 Fast and Fun Box​    
        73 MTV Live HD    
        74 Melody TV    
        75 Supersonic TV    
        76 STV Folk    
        78 Raiuno    
        79 Raidue    
        80 Canale5    
        81 Italia 1    
        82 Alpha TV    
        83 SkaiTV    
        84 Fashion TV    
        85 Euronews    
        86 CNN    
        87 BBC    
        88 X1    
        89 Playboy HD    
        90 Stars XXX    
        91 Dorcel HD    

 

 

Përditësuar: 23 Prill 2019