Paketa IPTV Fibër Tring me Parapagim

AT-Summer-House_&Article (3).jpg

Zgjate internetin fibër sa ke pushimet!

Tani shërbimin e IPTV-së me internet me fibër optike mund ta marrësh edhe për periudha 3 apo 6 mujore.
Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës së përzgjedhur për të gjithë periudhën e kontratës dhe merr shërbimin e dëshiruar.

Paketa me Parapagesë Çmimi/Muaj Shpejtësia e Internetit Përmbajtja TV
IPTV​ Fiber Tring Bazë​ 2,300 Lekë​ 8 Mbps​ Tring bazë​
IPTV​ Fiber Tring Bazë + Sport​ 2,600 Lekë​ 8 Mbps​ Tring bazë +
Sport​

 1. Klientët e rinj mund të abonohen vetëm në periudhat 3 ose 6 muaj. Abonimi 1 mujor është i vlefshëm vetëm klientët ekzistues në paketën me parapagesë.
 2. Instalimi i shërbimit për kontratat 6 mujore me vlerë 1,000 Lekë, ndërsa për ato 3 mujore është me vlerë 3,000 Lekë.
 3. Per klientet e rinje pajisjet mund te perfitohen ne dy menyra:
 1. a) Në përdorim, por duhet te paguajnë një garanci prej 3,000 Lekësh e cila u rikthehet në momentin e kthimit te tyre.
 2. b) Me cmimin preferenciale: Modem (WIFI) 5000 leke dhe Dekoder IPTV 6000 leke.
 1. Ne rastin e pajisjeve ne perdorim; Klienti duhet të dorëzojë pajisjet në dyqan përpara përfundimit të kontratës. Nëse pajisjet nuk do të dorëzohen, aplikohet penalitet për çdo pajisje të marrë në përdorim.
 2. Afati për riabonim apo dorëzimin e pajisjeve është 30 ditë nga përfundimi i periudhës së abonimit 1, 3 ose 6 mujor.
 3. Klienti nuk mund ta ndryshojë paketën gjatë periudhës së parapagimit.
 4. Shërbimi i telefonisë fikse nuk ofrohet dhe nuk përfshihet në çmim e ketyre paketave.
 5. Përveç paketës së përzgjedhur TV, në paketat IPTV përfitohen falas edhe kanalet RTSH.
 6. Kjo ofertë është e vlefshme per nje periudhe te limituar. 
 7. Cmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Nr. TRING Bazë Nr. TRING Bazë + Sport Nr. TRING e Plotë   Kanale të tjera të mundësuara nga ALBtelecom dhe RTSH
1 INFO Channel​ 1 INFO Channel​ 1 INFO Channel​    200 RTSH 1 HD​ 
2 Vizion + 2 Vizion + 2 Vizion +   201  RTSH 2 HD​ 
3 KlanHD 3 KlanHD 3 KlanHD   202  RTSH 3 HD​ 
4 KlanPlus 4 KlanPlus 4 KlanPlus   203  RTSH Sport​ 
5 TVSH 5 TVSH 5 TVSH   204  RTSH Muzikë 
6 RTV Ora Tring 6 RTV Ora Tring 6 RTV Ora Tring   205  RTSH Film 
7 FAX News 7 FAX News 7 FAX News   206  RTSH Shqip​ 
8 ABC News Tring 8 ABC News Tring 8 ABC News Tring   207  RTSH 24 Lajme​ 
9 Living 9 Living 9 Living   208  RTSH Kuvend ​ 
10 JollyHD 10 JollyHD 10 JollyHD   209  RTV Korça​ 
11 News 24 11 News 24 11 News 24   210  RTV Gjirokastra​ 
12 SMILE 12 SMILE 12 SMILE   214  RTSH Shkolla 
14 Kanali7 14 Kanali7 13 Muse      
15 Mediaset Italia 15 Mediaset Italia 14 Kanali7      
16 CLICK 16 CLICK 15 Mediaset Italia      
17 Tring Shqip 17 Tring Shqip 16 CLICK      
18 TTring 18 TTring 17 Tring Shqip      
19 Tip TV 19 Tip TV 18 TTring      
20 Kids 20 Kids 19 Tip TV      
22 Tring Max 22 Tring Max 20 Kids      
23 Tring Life 23 Tring Life 21 Tring Super      
25 Fantasy 25 Fantasy 22 Tring Max      
26 Kanal D Drama 26 Kanal D Drama 23 Tring Life      
27 Euro Channel 27 Euro Channel 24 Tring Comedy      
30 TVWorld 30 TVWorld 25 Fantasy      
33 English Club 33 English Club 26 Kanal D Drama      
36 Folklorit TV 36 Folklorit TV 27 Euro Channel      
37 BBF 37 BBF 28 Tring History      
39 Elrodi 39 Elrodi 29 Tring Planet      
40 Frame TV 40 Frame TV 30 TVWorld      
41 Club TV 41 Club TV 31 Travel Channel      
42 Tirana TV 42 Tirana TV 32 Real Time      
43 Apollon TV 43 Apollon TV 33 English Club      
44 RTK 44 RTK 34 RTSH Film      
45 KTV 45 KTV 35 RTSH Muzik      
46 RTV 21 46 RTV 21 36 Folklorit TV      
47 RTV 21 Plus 47 RTV 21 Plus 37 BBF      
48 TV Klan Kosova 48 TV Klan Kosova 38 Folk Plus      
49 Klan Macedonia Tring 49 Klan Macedonia Tring 39 Elrodi      
50 Report TV 50 Report TV 40 Frame TV      
51 TsportNews 51 TsportNews 41 Club TV      
56 City TV 52 Sport 1 HD 42 Tirana TV      
57 TRT World 53 Sport 2 HD 43 Apollon TV      
58 RAI 1 54 Sport 3 HD 44 RTK      
59 RAI 2 55 Sport 4 HD 45 KTV      
62 Rete4 56 City TV 46 RTV 21      
63 Canale 5 57 TRT World 47 RTV 21 Plus      
64 Italia 1 58 RAI 1 48 TV Klan Kosova      
67 La 7 59 RAI 2 49 Klan Macedonia Tring      
70 EuroStar 62 Rete4 50 Report TV      
71 Euro D 63 Canale 5 51 TsportNews      
72 ANT1 64 Italia 1 52 Sport 1 HD      
75 Hayat Plus 67 La 7 53 Sport 2 HD      
77 France 24 EN 70 EuroStar 54 Sport 3 HD      
79 TV5 Monde 71 Euro D 55 Sport 4 HD      
82 Super RTL 72 ANT1 56 City TV      
83 RTL 2 75 Hayat Plus 57 TRT World      
87 ZDF HD 77 France 24 EN 58 RAI 1      
90 EuroNews 79 TV5 Monde 59 RAI 2      
92 BBC WORLD 82 Super RTL 60 RAI 3      
93 CNN 83 RTL 2 61 Rai Gulp      
94 Deutche Welle 87 ZDF HD 62 Rete4      
96 Al Jazeera Balkan 90 EuroNews 63 Canale 5      
101 Fine Living 92 BBC WORLD 64 Italia 1      
102 Food Network 93 CNN 65 Rai News 24      
104 Cartoon Network 94 Deutche Welle 66 Rai Storia      
107 Desire 96 Al Jazeera Balkan 67 La 7      
113 Adria Net 101 Fine Living 68 NTV      
114 Zjarr Tv 102 Food Network 69 ATV Avrupa      
115 ORA News Tring 104 Cartoon Network 70 EuroStar      
116 Shenja TV 107 Desire 71 Euro D      
117 Real TV 113 Adria Net 72 ANT1      
118 HITV 114 Zjarr Tv 73 BN Music      
121 3 Plus 115 ORA News Tring 74 OBN ID      
122 TV GOLD Johaniter​  116 Shenja TV 75 Hayat Plus      
    117 Real TV 76 Hayat Folk      
    118 HITV 77 France 24 EN      
    121 3 Plus 78 France 24 FR      
    122 TV GOLD Johaniter​  79 TV5 Monde      
        80 Arte HD      
        81 RTL      
        82 Super RTL      
        83 RTL 2      
        84 RTL Nitro      
        85 Vox ID      
        86 DAS Erste      
        87 ZDF HD      
        88 TVE      
        89 RTP International      
        90 EuroNews      
        91 CNBC Europe      
        92 BBC WORLD      
        93 CNN      
        94 Deutche Welle      
        95 Al Jazeera INT      
        96 Al Jazeera Balkan      
        97 RT      
        98 Fashion Europe HD      
        99 Fashion ONE      
        101 Fine Living      
        102 Food Network      
        103 Luxe TV      
        104 Cartoon Network      
        105 Boomerang      
        106 Bunga Bunga      
        107 Desire      
        108 Bizarre      
        113 Adria Net      
        114 Zjarr Tv      
        115 ORA News Tring      
        116 Shenja TV      
        117 Real TV      
        118 HITV      
        120 RTSH Sport      
        121 3 Plus      
        122 TV GOLD Johaniter​      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përditësuar: 23 Prill 2019