ALBtv - Paketat Tring

Zgjidh paketën tënde dhe shijo TELEVIZION, INTERNET dhe TELEFON FIKS në një shërbim të vetëm!

PAKETAT ALBtv SMALL  MEDIUM  LARGE  EXTRA LARGE  SUPER 100 
Çmimi Standard (Lekë/muaj) 1,699 2,600 3,200  4,000 6,900
Programacioni TV Paketa Tring Bazë Paketa Tring Bazë
+ Paketa Sportive
Paketa Tring e Plotë
Shërbime IPTV Video sipas kërkesës (VoD), Menu,Guide, Kod PIN për personalizim dhe kontroll
Shpejtësia e internetit 4 Mbps 8 Mbps 10 Mbps 30 Mbps 100 Mbps
Minuta brenda rrjetit 2000
Minuta Kombëtare /Ndërkombëtare 60 60 100 200 500
Nr Tring Bazë Tring e Plotë
1 Info Channel Info Channel
2 Vizion Plus Vizion Plus
3 TVSH TVSH
4 Ora News Ora News
5 Living Living
6 JollyHD JollyHD
7 3 Plus 3 Plus
8 SMILE SMILE
9 Kanali7 Muse
10 Mediaset Italia Kanali7
11 CLICK Mediaset Italia
12 Tring Shqip CLICK
13 TTring Tring Shqip
14 Tip TV TTring
15 Kids Tip TV
16 Tring Max Kids
17 Tring Life Tring Super
18 Fantasy Tring Max
19 Euro Channel Tring Life
20 TVWorld Tring Comedy
21 English Club Fantasy
22 Club TV Euro Channel
23 BBF Tring History
24 Elrodi Tring Planet
25 Tema TV TVWorld
26 Tirana TV Travel Channel
27 Egnatia Real Time
28 Adria Net English Club
29 Apollon TV RTSH ART
30 RTK RTSH Muzik
31 KTV Club TV
32 RTV 21 BBF
33 RTV 21 Plus Folk Plus
34 Era TV Elrodi
35 TsportNews Tema TV
36 Telesport Tirana TV
37 RAI 1 Egnatia
38 RAI 2 Adria Net
39 Rete4 Apollon TV
40 Canale 5 RTK
41 Italia 1 KTV
42 La 7 RTV 21
43 EuroStar RTV 21 Plus
44 Euro D Era TV
45 ANT1 RTSH Sport
46 Hayat Plus TsportNews
47 France 24 EN Sport 1 HD
48 TV5 Monde Sport 2 HD
49 Super RTL Sport 3 HD
50 RTL 2 Sport 4 HD
51 ZDF HD Telesport
52 EuroNews MotorsTV
53 BBC WORLD RAI 1
54 CNN RAI 2
55 Deutsche Welle  RAI 3
56 Al Jazeera Balkan Rai Gulp
57 World Fashion TV Rete4
58 Fine Living Canale 5
59 Food Network Italia 1
60 Cartoon Network​ Rai News 24
61 Desire​ Rai Storia
62 Zjarr Tv​ La 7
63 Channel One​ NTV
64 Shenja TV​ ATV Avrupa
65 Real TV​ EuroStar
66   Euro D
67   ANT1
68   BN Music
69   OBN ID
70   Hayat Plus
71   Hayat Folk
72   France 24 EN
73   France 24 FR
74   TV5 Monde
75   Arte HD
76   RTL
77   Super RTL
78   RTL 2
79   RTL Nitro
80   Vox ID
81   DAS Erste
82   ZDF HD
83   TVE
84   RTP International
85   EuroNews
86   CNBC Europe
87   BBC WORLD
88   CNN
89   Deutsche Welle 
90   Al Jazeera INT
91   Al Jazeera Balkan
92   RT
93   Fashion Europe HD
94   Fashion ONE
95   World Fashion TV
96   Fine Living
97   Food Network
98   Luxe TV
99   BBC Earth
100   Cartoon Network​
101   Boomerang​ 
102   Bunga Bunga​ 
103    Desire​
104   Bizarre​
105   SPORT 1 HD​
106   SPORT 2 HD​
107   SPORT 3 HD​
108   SPORT 4 HD​
109   Zjarr Tv​
110   Channel One​
111   Shenja TV​
112   Real TV ​
 1. Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë.
 2. Instalimi I shërbimit është falas për të gjithë abonentët e rinj në ALBtv
 3. Paketat standarde ofrohen me kontratë 1 ose 2 vjeçare, ndërsa paketat e ofertës promocionale janë të vlefshme vetëm për kontratat 2 vjeçare. 
 4. Prej ofertës mund të përfitojnë të gjithë abonentët e rinj në ALBtv, si edhe abonentët ekzistues të cilët e kanë tejkaluar afatin fillestar të paketës së tyre ekzistuese ALBtv.
 5. Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom e Eagle Mobile.
 6. Minutat kombëtare dhe ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtarë (Telekom Albania, Vodafone, Plus dhe operatorë të tjerë fiksë) dhe ndërkombëtarë të Zonës 1.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV dhe modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë.
 9. Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 10. Të gjithë abonentët e ALBtv Small mund të përfitojnë nga kanalet e Champions League duke shtuar vetëm 400 Lekë në pajtimin e tyre mujor.
 11. Për paketat ALBtv me shpejtësi 30 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 300 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 4 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV.
 12. Në rast ndërprerjeje  të parakohëshme të kontratës aplikohet një penalitet prej 10,000 Lekësh për kontratën 12 muajore dhe prej 18,000 Lekësh për kontratën 24 mujore. Kjo vlerë përllogaritet e përpjestuar vetëm për muajt e mbetur në kontratë.  

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 26 Shtator 2016