Paketa ALBtv nga ALBtelecom

Article-AL.jpg

Zgjidh ALBtv, paketën ekskluzive televizive nga ALBtelecom dhe shijo internet e IPTV me mbi 25 kanale për një çmim të pakrahasueshëm!

Paketa ALBtv + DVB-T2 Dhuratë​
Cmimi 999 Lekë
Minuta brenda rrjetit 200
Shpejtësia e internetit (shkarkimi) 4 Mbps
Paketa TV Mbi 25 kanale kombëtare e ndërkombëtare​

 1. Shërbimet paguhen lehtësisht çdo muaj nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të treja shërbimet paguhen në një faturë. 
 2. Për klientët e rinj me kontrata 12 ose 24 mujore modemi ADSL dhe dekoderi IPTV jepen në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Për klientët e rinj me kontrata 12 mujore do të aplikohet një kosto instalimi prej 2,000 Lekësh.
 4. Dekoderi DVB-T2 do të jetë falas.
 5. Me anë të paketës ALBtv dhe DVB-T2, abonentët do të shijojnë kanale të përzgjedhura ndërkombëtare, si edhe kanalet më të ndjekura kombëtare.
 6. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 7. Minutat brënda rrjetit janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 8. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 9. Kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 10. Në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate (brenda 12 muajve të parë), për dekoderin marrës digjital tokësor të përfituar falas nga oferta, do të aplikohet një penalitet prej 1,600 Lekësh.
 11. Çmimi i paketës përfshin TVSH.
Nr. ALBtv
1 Info channel 
2 Klan HD
3 Klan Plus HD
4 ABC News
5 Klan Maqedonia
6 Klan Music
7 Filmbox Arthouse
8 FilmBox Stars
9 Filmbox Extra HD
10 Docubox HD
11 360 Tunebox
12 Fashionbox HD
13 Fastnfunbox HD
14 Fightbox HD
15 Gametoon 
16 RTSH Shkolle
17 RTSH Femije
18 Deutche Welle
20 FRANCE 24 FR
21 FRANCE 24 EN
22 RTSH 1 HD
23 RTSH 2 HD
24 RTSH 3 HD
25 RTSH Sport
26 RTSH Muzikë
27 RTSH Film
28 RTSH Shqip
29 RTSH 24 Lajme
30 RTSH Plus
31 RTVKorça
32 Erox HD
33 Eroxxx
34 RTV Gjirokastra
35 TV Gold Johaniter
36 RTSH Kuvend 

 

 

 

Përditësuar: 6 Tetor 2021