Paketa SuperFibra ALBtv

Me SuperFibra ALBtv, zgjidh shpejtësinë që të përshtatet dhe shijo super internet e IPTV me çmim si kurrë më parë!

Paketa SuperFibra ALBtv
Shpejtësia e Internetit (download / upload) Çmimi
16 / 3* Mbps 1,500 Lekë
30 / 5 Mbps 1,700 Lekë
60 / 7 Mbps 2,000 Lekë
100 / 10 Mbps 2,200 Lekë
500 / 30 Mbps 3,100 Lekë
1 Gbps / 50 Mbps 5,300 Lekë

*Për xDSL shpejtësia e ngarkimit (upload) është 2 Mbps.

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 2. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 4. Shërbimi internet në keto paketa mund te ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 5. Për paketat me shpejtësi:
  • 16 Mbps- 30 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 5 Mbps pa limit.
  • 60 Mbps - 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit.
  • 500 Mbps - 1 Gbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1,5 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 10 Mbps pa limit.
 6. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.

 7. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 8. Shërbimi ofrohet në teknologjitë Fibër, Fiks wireless, xDSL, sipas mundësive të rrjetit ALBtelecom; për shpejtësitë 500 Mbps dhe 1 Gbps ofrohet vetëm teknologjia Fibër.
 9. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj, si edhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
 11. Për të gjithë abonentët e rinj në paktën ALBtv, dekoderi DVB-T2 do të jetë falas.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Nr. ALBtv
1 Info channel 
2 Klan HD
3 Klan Plus HD
4 ABC News
5 Klan Maqedonia
6 Klan Music
7 Filmbox Arthouse
8 FilmBox Stars
9 Filmbox Extra HD
10 Docubox HD
11 360 Tunebox
12 Fashionbox HD
13 Fastnfunbox HD
14 Fightbox HD
15 Gametoon 
16 RTSH Shkolle
17 RTSH Femije
18 Deutche Welle
20 FRANCE 24 FR
21 FRANCE 24 EN
22 RTSH 1 HD
23 RTSH 2 HD
24 RTSH 3 HD
25 RTSH Sport
26 RTSH Muzikë
27 RTSH Film
28 RTSH Shqip
29 RTSH 24 Lajme
30 RTSH Plus
31 RTVKorça
32 Erox HD
33 Eroxxx
34 RTV Gjirokastra
35 TV Gold Johaniter
36 RTSH Kuvend 

 

Përditësuar: 6 Tetor 2021