SuperFibra START ALBtv

SuperFibra Start vjen me Super Internet dhe IPTV me kanalet e ALBtv, për vetëm 1,000 Lekë/muaj

Shpejtësia e Internetit ALBtv
8 Mbps 1,000 Lekë
Vëllimi në muaj 50 GB
+150 GB /2 muajt e parë*


Për internet shtesë, zgjidh një nga paketat Giga Ekstra

Vëllimi Çmimi
Paketa Giga Ekstra 1 50 GB 200
Paketa Giga Ekstra 2 200 GB 300

Ose opsionin e tarifimit 10 Lekë/GB

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 2. Pas përfundimit të vëllimit prej 50 GB, shërbimi i internetit do të ndërpritet ndërkohë që shërbimi i telefonisë dhe IPTV do të vazhdojë sipas planit tarifor të përzgjedhur.
 3. Gjatë dy muajve të parë kalendarikë do të përfitohen *150 GB ekstra falas.
 4. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj është 1,500 Lekë.
 5. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 6. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 7. Shërbimi internet në këto paketa do të ofrohet nëpërmjet IP-së dinamike.
 8. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj, si edhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 5,000 Lekë për Internetin e 10,000 Lekë për IPTV-në.
 9. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Paketat Giga Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave
 2. Paketat Giga Ekstra do të këne të njëjtën shpejtësi si paketat bazë.
 3. Ju mund të aktivizoni paralelisht këto paketa ekstra, por e njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë.
 4. Pajtimi mujor i paketave Giga Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 5. Pas konsumimit të vellimit të planit tarifor bazë, mund të përzgjidhni opsionin e tarifimit 10 Lekë/GB, ku vlera maksimale mujore do të jetë deri në 1,500 Lekë.
 6. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 7. Per opsionin e paketave që rinovohen automatikisht çdo fillim muaji, afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 8. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Nr. ALBtv
1 Info channel 
2 Klan HD
3 Klan Plus HD
4 ABC News
5 Klan Maqedonia
6 Klan Music
7 Filmbox Arthouse
8 FilmBox Stars
9 Filmbox Extra HD
10 Docubox HD
11 360 Tunebox
12 Fashionbox HD
13 Fastnfunbox HD
14 Fightbox HD
15 Gametoon 
16 RTSH Shkolle
17 RTSH Femije
18 Deutche Welle
20 FRANCE 24 FR
21 FRANCE 24 EN
22 RTSH 1 HD
23 RTSH 2 HD
24 RTSH 3 HD
25 RTSH Sport
26 RTSH Muzikë
27 RTSH Film
28 RTSH Shqip
29 RTSH 24 Lajme
30 RTSH Plus
31 RTVKorça
32 Erox HD
33 Eroxxx
34 RTV Gjirokastra
35 TV Gold Johaniter
36 RTSH Kuvend 

 

Përditësuar: 6 Tetor 2021