Paketat SuperFibra IPTV Tring

Article Banner (14).png

Merr Paketat SuperFibra IPTV me kanalet Tring e shijo internet shumë më të shpejtë dhe kanalet e preferuara në IPTV, me çmim si kurrë më parë!

Paketat SuperFibra
Shpejtësia e Internetit (download/upload) Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
16 / 3* Mbps 1,800 Lekë 2,300 Lekë 2,500 Lekë
30 / 5 Mbps 2,000 Lekë 2,500 Lekë 2,700 Lekë
60 / 7 Mbps 2,300 Lekë 2,800 Lekë 3,000 Lekë
100 / 10 Mbps 2,500 Lekë 3,000 Lekë 3,200 Lekë
500 / 30 Mbps 3,400 Lekë 3,900 Lekë 4,100 Lekë
1 Gbps / 50 Mbps 5,600 Lekë 6,100 Lekë 6,300 Lekë

*Për xDSL shpejtësia e ngarkimit (upload) është 2 Mbps.

*Te gjitha paketat SuperFibra mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Për të patur pjesë të platformës kanale shtesë Klan ose RTSH, mjafton të aktivizosh Paketat shtesë

Paketa Shtesë Cmimi Përfitime
Paketa Klan 80 Lekë/muaj Klan HD, Klan +, ABC News, Klan Maqedonia, Klan Music
Paketa RTSH* 60 Lekë/muaj RTSH 1 HD, RTSH 2 HD, RTSH 3 HD, RTSH Sport, RTSH Muzikë, RTSH Film, RTSH Shqip,RTSH 24Lajme, RTSH Kuvend, RTVKorça, RTV Gjirokastra

*Kjo pakete do te jete e vlefshme per aktivizime duke filluar nga data 10 dhjetor 2020.

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 2. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore, dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në keto paketa mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Për paketat me shpejtësi:
  • 16 Mbps - 30 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 5 Mbps pa limit.
  • 60 Mbps - 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. 
  • 500 Mbps- 1 Gbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1,5 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 10 Mbps pa limit.
 1. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 2. Shërbimi ofrohet në teknologjitë Fibër, wireless fiks, apo xDSL, sipas mundësive të rrjetit ALBtelecom; ndërsa shpejtësitë 500 Mbps dhe 1 Gbps ofrohen vetëm në teknologjinë Fibër.
 3. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë.
 4. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Nr. TRING Bazë Nr. TRING Bazë + Sport Nr. TRING e Plotë Kanale të tjera të mundësuara nga ALBtelecom dhe RTSH
1 INFO Channel 1 INFO Channel​ 1 INFO Channel​  200 RTSH 1 HD​ 
2 Vizion + 2 Vizion + 2 Vizion + 201  RTSH 2 HD​ 
3 KlanHD 3 KlanHD 3 KlanHD 203  RTSH Sport​ 
4 KlanPlus 4 KlanPlus 4 KlanPlus 204  RTSH Muzikë 
5 TVSH 5 TVSH 5 TVSH 205  RTSH Film 
6 RTV Ora Tring 6 RTV Ora Tring 6 RTV Ora Tring 206  RTSH Shqip​ 
7 FAX News 7 FAX News 7 FAX News 207  RTSH 24 Lajme​ 
8 ABC News Tring 8 ABC News Tring 8 ABC News Tring 209  RTV Korça​ 
9 Living 9 Living 9 Living 214  RTSH Shkolla 
10 JollyHD 10 JollyHD 10 JollyHD    
11 News 24 11 News 24 11 News 24    
12 SMILE 12 SMILE 12 SMILE    
14 Kanali7 14 Kanali7 13 Muse    
15 Mediaset Italia 15 Mediaset Italia 14 Kanali7    
16 CLICK 16 CLICK 15 Mediaset Italia    
17 Tring Shqip 17 Tring Shqip 16 CLICK    
18 TTring 18 TTring 17 Tring Shqip    
19 Tip TV 19 Tip TV 18 TTring    
20 Kids 20 Kids 19 Tip TV    
22 Tring Max 22 Tring Max 20 Kids    
23 Tring Life 23 Tring Life 21 Tring Super    
25 Fantasy 25 Fantasy 22 Tring Max    
26 Kanal D Drama 26 Kanal D Drama 23 Tring Life    
27 Euro Channel 27 Euro Channel 24 Tring Comedy    
30 TVWorld 30 TVWorld 25 Fantasy    
33 English Club 33 English Club 26 Kanal D Drama    
36 Folklorit TV 36 Folklorit TV 27 Euro Channel    
37 BBF 37 BBF 28 Tring History    
39 Elrodi 39 Elrodi 29 Tring Planet    
40 Frame TV 40 Frame TV 30 TVWorld    
41 Club TV 41 Club TV 31 Travel Channel    
42 Tirana TV 42 Tirana TV 32 Real Time    
43 Apollon TV 43 Apollon TV 33 English Club    
44 RTK 44 RTK 34 RTSH Film    
45 KTV 45 KTV 35 RTSH Muzik    
46 RTV 21 46 RTV 21 36 Folklorit TV    
47 RTV 21 Plus 47 RTV 21 Plus 37 BBF    
48 TV Klan Kosova 48 TV Klan Kosova 38 Folk Plus    
49 Klan Macedonia Tring 49 Klan Macedonia Tring 39 Elrodi    
50 Report TV 50 Report TV 40 Frame TV    
51 TsportNews 51 TsportNews 41 Club TV    
56 City TV 52 Sport 1 HD 42 Tirana TV    
57 TRT World 53 Sport 2 HD 43 Apollon TV    
58 RAI 1 54 Sport 3 HD 44 RTK    
59 RAI 2 55 Sport 4 HD 45 KTV    
62 Rete4 56 City TV 46 RTV 21    
63 Canale 5 57 TRT World 47 RTV 21 Plus    
64 Italia 1 58 RAI 1 48 TV Klan Kosova    
67 La 7 59 RAI 2 49 Klan Macedonia Tring    
70 EuroStar 62 Rete4 50 Report TV    
71 Euro D 63 Canale 5 51 TsportNews    
72 ANT1 64 Italia 1 52 Sport 1 HD    
75 Hayat Plus 67 La 7 53 Sport 2 HD    
77 France 24 EN 70 EuroStar 54 Sport 3 HD    
79 TV5 Monde 71 Euro D 55 Sport 4 HD    
82 Super RTL 72 ANT1 56 City TV    
83 RTL 2 75 Hayat Plus 57 TRT World    
87 ZDF HD 77 France 24 EN 58 RAI 1    
90 EuroNews 79 TV5 Monde 59 RAI 2    
92 BBC WORLD 82 Super RTL 60 RAI 3    
93 CNN 83 RTL 2 61 Rai Gulp    
94 Deutche Welle 87 ZDF HD 62 Rete4    
96 Al Jazeera Balkan 90 EuroNews 63 Canale 5    
101 Fine Living 92 BBC WORLD 64 Italia 1    
102 Food Network 93 CNN 65 Rai News 24    
104 Cartoon Network 94 Deutche Welle 66 Rai Storia    
107 Desire 96 Al Jazeera Balkan 67 La 7    
113 Adria Net 101 Fine Living 68 NTV    
114 Zjarr Tv 102 Food Network 69 ATV Avrupa    
115 ORA News Tring 104 Cartoon Network 70 EuroStar    
116 Shenja TV 107 Desire 71 Euro D    
117 Real TV 113 Adria Net 72 ANT1    
118 HITV 114 Zjarr Tv 73 BN Music    
121 3 Plus 115 ORA News Tring 74 OBN ID    
122 TV GOLD Johaniter​  116 Shenja TV 75 Hayat Plus    
    117 Real TV 76 Hayat Folk    
    118 HITV 77 France 24 EN    
    121 3 Plus 78 France 24 FR    
    122  TV GOLD Johaniter​  79 TV5 Monde    
        80 Arte HD    
        81 RTL    
        82 Super RTL    
        83 RTL 2    
        84 RTL Nitro    
        85 Vox ID    
        86 DAS Erste    
        87 ZDF HD    
        88 TVE    
        89 RTP International    
        90 EuroNews    
        91 CNBC Europe    
        92 BBC WORLD    
        93 CNN    
        94 Deutche Welle    
        95 Al Jazeera INT    
        96 Al Jazeera Balkan    
        97 RT    
        98 Fashion Europe HD    
        99 Fashion ONE    
        101 Fine Living    
        102 Food Network    
        103 Luxe TV    
        104 Cartoon Network    
        105 Boomerang    
        106 Bunga Bunga    
        107 Desire    
        108 Bizarre    
        113 Adria Net    
        114 Zjarr Tv    
        115 ORA News Tring    
        116 Shenja TV    
        117 Real TV    
        118 HITV    
        120 RTSH Sport    
        121 3 Plus    
        122 TV GOLD Johaniter​    

 

Përditësuar: 19 Tetor 2020