Paketat SuperFibra

Article Banner (14).png

Me Paketat SuperFibra, merr internet shumë më të shpejtë, kanalet e preferuara në IPTV dhe shijo gjithçka me çmim si kurrë më parë!

  • Internet deri në 1 Gbps;
  • Deri në +100 kanale televizive;
  • 2,000 minuta drejt ALBtelecom Mobile e Fiks FALAS për çdo paketë.

Për më shumë info rreth SuperFibra Internet kliko këtu!

Për më shumë info rreth SuperFibra IPTV Tring kliko këtu!

Për më shumë info rreth SuperFibra IPTV Digitalb kliko këtu!

Për më shumë info rreth SuperFibra ALBtv kliko këtu!

E nëse do internet të lirë, e merr atë me paketat SuperFibra Start!

  • 50 GB Internet/muaj + 150 GB për dy muajt e parë;
  • Deri në +100 kanale televizive;
  • Mundësi për të shtuar vëllimin e internetit.

Për më shumë info rreth SuperFibra Start Internet kliko këtu!

Për më shumë info rreth SuperFibra Start ALBtv kliko këtu!

Për më shumë info rreth SuperFibra Start Tring kliko këtu!

Për më shumë info rreth SuperFibra Start Digitalb kliko këtu!

Përditësuar: 23 Janar 2020