Paketat SuperMiks - ALBtv Digitalb

870X155 AL DIG.jpg

Me Paketat SuperMiks të ALBtv me kanalet Digitalb, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks ALBtv
Shpejtësia e Internetit (download) Digitalb Fillestare Digitalb Familjare Digitalb Premium
8 Mbps 1,800 Lekë 2,400 Lekë 3,600 Lekë
16 Mbps 2,500 Lekë 2,900 Lekë 4,100 Lekë
30 Mbps 3,100 Lekë 3,500 Lekë 4,700 Lekë
50 Mbps 3,600 Lekë 4,000 Lekë 5,200 Lekë
100 Mbps 4,200 Lekë 4,600 Lekë 5,800 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

Fillestare Familjare  Premium
1 INFO 1 INFO 1 INFO
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD
3 Top News 3 Top News 3 Top News
4 T HD 4 T HD 4 T HD
5 STINET 5 STINET 5 STINET
6 My Music 6 My Music 6 My Music
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV
10 TV Klan HD 10 Baby TV 10 Baby TV
11 ABC News 11 Film Nje HD 11 Disney Channel
12 Klan Plus 12 Film Dy HD 12 Film Nje HD
13 STAR TV 13 Family Channel HD 13 Film Dy HD
14 TVSH 14 Film Autor 14 Family Channel HD
15 News 24 15 Film Hits 15 Film Autor
16 UTV news 16 Film Thriller 16 Film Hits
17 SCAN TV 17 Film Drame 17 Euro Film
18 Report 18 Film Aksion 18 Film Thriller
19 BCTV Europe 19 Film Komedi 19 Film Drame
20 Klan Kosova 20 Euro Film 20 Film Aksion
21 RTV 21 21 TV Klan HD 21 Film Komedi
22 KTV 22 ABC News 22 Fox
23 RTK S 23 Klan Plus 23 Fox Life
24 First TV 24 TVSH 24 Comedy Central
25 Exp Natyra 25 News 24 25 TV Klan HD
26 Discovery Channel 26 Report 26 ABC News
27 Melody TV 27 IN TV 27 Klan Plus
30 Folklorit 28 BCTV Europe 28 STAR TV
31 IN TV 29 CITY TV 29 TVSH
32 CITY TV 30 Exp Shkence 30 News 24
33 Tribuna Channel 31 Exp Histori 31 UTV news
34 Rrokum TV 32 Exp Natyra 32 SCAN TV
35 Tema Tv 33 Travel Channel HD 33 Report
36 Alsat M 34 Melody TV 34 IN TV
    35 Raiuno 35 BCTV Europe
    36 Raidue 36 Klan Kosova
    37 Canale5 37 RTV 21
    38 Italia 1 38 KTV
    39 Alpha TV 39 RTK S
    40 MEGA 40 Alsat M
    42 Fashion TV 41 Tribuna Channel
    43 Euronews 42 First TV
    44 CNN 44 CITY TV
    45 BBC 45 Rrokum TV
    46 Stars XXX 46 Tema Tv
    47 Dorcel HD 47 Exp Shkence
        48 Exp Histori
        49 Exp Natyra
        50 Discovery HD
        51 Nat Geo HD
        52 Travel Channel HD
        53 Kitchen 24
        54 Animal Planet HD
        55 Discovery Channel
        56 Investigation Discovery
        57 TLC Discovery
        58 Discovery science HD
        59 Turbo Xtra HD
        60 Fine Living
        61 Supersport 1 HD
        62 Supersport 2 HD
        63 Supersport 3 HD
        64 Supersport 4 HD
        65 Supersport 5 HD
        66 Supersport 6 HD
        67 Supersport 7 HD
        68 Eurosport HD
        69 Eurosport 2 HD
        70 MTV Live HD
        71 Melody TV
        74 Folklorit
        75 Raiuno
        76 Raidue
        77 Canale5
        78 Italia 1
        79 Alpha TV
        80 MEGA
        81 Fashion TV
        82 Euronews
        83 CNN
        84 BBC
        85 X1
        86 X2
        88 Stars XXX
        89 Dorcel HD

 

 • Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 • Paketat ALBtv mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 • Instalimi është falas për të gjithë abonentët e rinj. 
 • Për Klientët e rinj në paketat ALBtv modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 • Ngarkimi (upload) është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 • Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë.
 • Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 • Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 • Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 30 Janar 2018