Paketat SuperMiks - ALBtv Digitalb

870X155 AL DIG.jpg

Me Paketat SuperMiks të ALBtv me kanalet Digitalb, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks ALBtv
Shpejtësia e Internetit (download) Digitalb Fillestare Digitalb Familjare 1 Digitalb Premium
8 Mbps 1,700 Lekë 2,200 Lekë 3,400 Lekë
16 Mbps 2,400 Lekë 2,700 Lekë 3,900 Lekë
30 Mbps 3,000 Lekë 3,300 Lekë 4,500 Lekë
50 Mbps 3,500 Lekë 3,800 Lekë 5,000 Lekë
100 Mbps 4,100 Lekë 4,400 Lekë 5,600 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

Nr. Digitalb Fillestare Digitalb Familjare  Digitalb Premium
1 INFO INFO INFO
2 Top Channel HD Top Channel HD Top Channel HD
3 Top News Top News Top News
4 T HD T HD T HD
5 STINET STINET STINET
6 My Music My Music My Music
7 Bang Bang Bang Bang Bang Bang
8 Film Aksion Cufo Tv Cufo Tv
9 Fox Life Junior TV Junior TV
10 TV Klan HD Baby TV Baby TV
11 ABC News Film Nje HD Disney Channel
12 Klan Plus Film Dy HD Film Nje HD
13 TVSH Family Channel Film Dy HD
14 News 24 Film Autor Family Channel
15 UTV news Film Hits Film Autor
16 SCAN TV Film Thriller Film Hits
17 Report Film Drame Film Thriller
18 BCTV Europe Film Aksion Film Drame
19 Klan Kosova Film Komedi Film Aksion
20 RTV 21 TV Klan HD Film Komedi
21 KTV ABC News Fox
22 RTK S Klan Plus Fox Life
23 First TV TVSH Comedy Central
24 Exp Natyra News 24 TV Klan HD
25 Discovery Channel Report ABC News
26 Music Al IN TV Klan Plus
27 Supersonic TV BCTV Europe TVSH
28 STV Folk CITY TV News 24
29 Folklorit Exp Shkence UTV news
30 IN TV Exp Histori SCAN TV
31 CITY TV Exp Natyra Report
32 Tribuna Channel Travel Channel HD IN TV
33 Rrokum TV Music Al BCTV Europe
34 TV Dukagjini Raiuno Klan Kosova
35 Alsat M Raidue RTV 21
36   Canale5 KTV
37   Italia 1 RTK S
38   Alpha TV Alsat M
39   MEGA Tribuna Channel
40   Fashion TV First TV
41   EuroNews CITY TV
42   CNN Rrokum TV
43   BBC TV Dukagjini
44   Stars XXX Exp Shkence
45   Dorcel HD Exp Histori
46     Exp Natyra
47     Discovery HD
48     Nat Geo HD
49     Travel Channel HD
50     Kitchen 24
51     Animal Planet HD
52     Discovery Channel
53     Investigation Discovery
54     TLC Discovery
55     Discovery science HD
56     Turbo Xtra HD
57     Fine Living
58     Supersport 1 HD
59     Supersport 2 HD
60     Supersport 3 HD
61     Supersport 4 HD
62     Supersport 5 HD
63     Supersport 6 HD
64     Supersport 7 HD
65     Eurosport HD
66     Eurosport 2 HD
67     MTV Live HD
68     Music Al
69     Supersonic TV
70     STV Folk
71     Folklorit
72     Raiuno
73     Raidue
74     Canale5
75     Italia 1
76     Alpha TV
77     MEGA
78     Fashion TV
79     EuroNews
80     CNN
81     BBC
82     X1
83     X2
84     Stars XXX
85     Dorcel HD

 

 • Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 • Paketat ALBtv mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 • Instalimi është falas për të gjithë abonentët e rinj. 
 • Për Klientët e rinj në paketat ALBtv modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 • Ngarkimi (upload) është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 • Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë.
 • Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 • Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 • Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 18 Shtator 2017