Paketat SuperMiks - ALBtv Digitalb

SUPERMIX_Article-Banner-870x155_Graphic_al.jpg.png

Me Paketat SuperMiks të ALBtv me kanalet Digitalb, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks ALBtv
Shpejtësia e Internetit (download) Digitalb Fillestare Digitalb Familjare Digitalb Premium
8 Mbps 1,800 Lekë 2,400 Lekë 3,600 Lekë
16 Mbps 2,500 Lekë 2,900 Lekë 4,100 Lekë
30 Mbps 3,100 Lekë 3,500 Lekë 4,700 Lekë
50 Mbps 3,600 Lekë 4,000 Lekë 5,200 Lekë
100 Mbps 4,200 Lekë 4,600 Lekë 5,800 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

RTSH 1 HD​

Fillestare Familjare  Premium Kanale të vlefshme për çdo paketë Digitalb​
1 INFO 1 INFO 1 INFO  200 RTSH 1 HD​ 
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 201  RTSH 2 HD​ 
3 Top News 3 Top News 3 Top News 202  RTSH 3 HD​ 
4 T HD 4 T HD 4 T HD 203  RTSH Sport​ 
5 STINET 5 STINET 5 STINET 204  RTSH Muzikë 
6 My Music 6 My Music 6 My Music 205  RTSH Film 
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang 206  RTSH Shqip​ 
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv 207  RTSH 24 Lajme​ 
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV 208  RTSH Kuvend ​ 
10 TV Klan HD 10 Baby TV 10 Baby TV 209  RTV Korça​ 
11 ABC News 11 Film Nje HD 11 Nickleodeon Channel 210  RTV Gjirokastra​ 
12 Klan Plus 12 Film Dy HD 12 Film Nje HD    
13 STAR TV 13 Family Channel HD 13 Film Dy HD    
14 TVSH 14 Film Autor 14 Family Channel HD    
15 News 24 15 Film Hits 15 Film Autor    
16 UTV news 16 Film Thriller 16 Film Hits    
17 SCAN TV 17 Film Drame 17 Euro Film    
18 Report 18 Film Aksion 18 Film Thriller    
19 BCTV Europe 19 Film Komedi 19 Film Drame    
20 Klan Kosova 20 Euro Film 20 Film Aksion    
21 RTV 21 21 TV Klan HD 21 Film Komedi    
22 KTV 22 ABC News 22 Fox    
23 RTK S 23 Klan Plus 23 Fox Life    
24 First TV 24 TVSH 24 Comedy Central    
25 Exp Natyra 25 News 24 25 TV Klan HD    
26 Discovery Channel 26 Report 26 ABC News    
27 Melody TV 27 IN TV 27 Klan Plus    
30 Folklorit 28 BCTV Europe 28 STAR TV    
31 IN TV 29 CITY TV 29 TVSH    
32 CITY TV 30 Exp Shkence 30 News 24    
33 Tribuna Channel 31 Exp Histori 31 UTV news    
34 Rrokum TV 32 Exp Natyra 32 SCAN TV    
35 Tema Tv 33 Travel Channel HD 33 Report    
36 Klan Maqedonia​ 34 Melody TV 34 IN TV    
    35 Raiuno 35 BCTV Europe    
    36 Raidue 36 Klan Kosova    
    37 Canale5 37 RTV 21    
    38 Italia 1 38 KTV    
    39 Alpha TV 39 RTK S    
    40 MEGA 40 Klan Maqedonia​    
    42 Fashion TV 41 Tribuna Channel    
    43 Euronews 42 First TV    
    44 CNN 44 CITY TV    
    45 BBC 45 Rrokum TV    
    46 Stars XXX 46 Tema Tv    
    47 Dorcel HD 47 Exp Shkence    
        48 Exp Histori    
        49 Exp Natyra    
        50 Discovery HD    
        51 Nat Geo HD    
        52 Travel Channel HD    
        53 Kitchen 24    
        54 Animal Planet HD    
        55 Discovery Channel    
        56 Investigation Discovery    
        57 TLC Discovery    
        58 Discovery science HD    
        59 Turbo Xtra HD    
        60 Fine Living    
        61 Supersport 1 HD    
        62 Supersport 2 HD    
        63 Supersport 3 HD    
        64 Supersport 4 HD    
        65 Supersport 5 HD    
        66 Supersport 6 HD    
        67 Supersport 7 HD    
        68 Eurosport HD    
        69 Eurosport 2 HD    
        70 MTV Live HD    
        71 Melody TV    
        74 Folklorit    
        75 Raiuno    
        76 Raidue    
        77 Canale5    
        78 Italia 1    
        79 Alpha TV    
        80 MEGA    
        81 Fashion TV    
        82 Euronews    
        83 CNN    
        84 BBC    
        85 X1    
        86 X2    
        88 Stars XXX    
        89 Dorcel HD    

 

 

 • Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 • Paketat ALBtv mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 • Instalimi është falas për të gjithë abonentët e rinj. 
 • Për Klientët e rinj në paketat ALBtv modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 • Ngarkimi (upload) është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 • Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë.
 • Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 • Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 • Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Gjermani, Maqedoni, Mali i Zi, SHBA, Kanada, Francë, Turqi, Angli, Bullgari, Hungari, Rumani, Belgjikë, Kinë, Spanjë, Suedi, Poloni dhe Republika Çeke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 30 Janar 2018