Paketat SuperMiks - ALBtv Tring

870X155 AL TRING.jpg

Me Paketat SuperMiks të ALBtv me kanalet Tring, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks ALBtv
Shpejtësia e Internetit (download) Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
8 Mbps 1,700 Lekë 2,200 Lekë 2,700 Lekë
16 Mbps 2,400 Lekë 2,700 Lekë 3,200 Lekë
30 Mbps 3,000 Lekë 3,300 Lekë 3,600 Lekë
50 Mbps 3,500 Lekë 3,800 Lekë 4,100 Lekë
100 Mbps 4,100 Lekë 4,400 Lekë 4,700 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

Nr. kanalesh  Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
1 INFO INFO INFO
2 Vizion + Vizion + Vizion +
3 TVSH TVSH TVSH
4 ORA NEWS ORA NEWS ORA NEWS
5 FAX News FAX News FAX News
6 Living Living Living
7 JollyHD JollyHD JollyHD
8 3 Plus 3 Plus 3 Plus
9 SMILE SMILE SMILE
10 Kanali7 Kanali7 Muse
11 Mediaset Italia CLICK Kanali7
12 CLICK Tring Shqip Mediaset Italia
13 Tring Shqip TTring CLICK
14 TTring Tip TV Tring Shqip
15 Tip TV Kids TTring
16 Kids Tring Max Tip TV
17 Tring Max Tring Life Kids
18 Tring Life Fantasy Tring Super
19 Fantasy Euro Channel Tring Max
20 Euro Channel TVWorld Tring Life
21 TVWorld English Club Tring Comedy
22 English Club BBF Fantasy
23 BBF Elrodi Euro Channel
24 Elrodi Tema TV Tring History
25 Tema TV Tirana TV Tring Planet
26 Tirana TV Egnatia TVWorld
27 Egnatia Adria Net Travel Channel
28 Adria Net Apollon TV Real Time
29 Apollon TV RTK English Club
30 RTK KTV RTSH ART
31 KTV RTV 21 RTSH Muzik
33 RTV 21 RTV 21 Plus BBF
34 RTV 21 Plus Era TV Folk Plus
35 Era TV TsportNews Elrodi
36 TsportNews Sport 1 HD Tema TV
37 Telesport Sport 2 HD Tirana TV
38 RAI 1 Sport 3 HD Egnatia
39 RAI 2 Sport 4 HD Adria Net
40 Rete4 Telesport Apollon TV
41 Canale 5 RAI 1 RTK
42 Italia 1 RAI 2 KTV
43 La 7 Rete4 RTV 21
44 EuroStar Canale 5 RTV 21 Plus
45 Euro D Italia 1 Era TV
46 ANT1 La 7 RTSH Sport
47 Hayat Plus EuroStar TsportNews
48 France 24 EN Euro D Sport 1 HD
49 TV5 Monde ANT1 Sport 2 HD
50 Super RTL Hayat Plus Sport 3 HD
51 RTL 2 France 24 EN Sport 4 HD
52 ZDF HD TV5 Monde Telesport
54 EuroNews Super RTL RAI 1
55 BBC WORLD RTL 2 RAI 2
56 CNN ZDF HD RAI 3
57 Deutche Welle EuroNews Rai Gulp
58 Al Jazeera Balkan BBC WORLD Rete4
59 World Fashion TV CNN Canale 5
60 Fine Living Deutche Welle Italia 1
61 Food Network Al Jazeera Balkan Rai News 24
62 Cartoon Network World Fashion TV Rai Storia
63 Desire Fine Living La 7
64 Zjarr Tv Food Network NTV
65 Channel One Cartoon Network ATV Avrupa
66 Shenja TV Desire EuroStar
67 Real TV Zjarr Tv Euro D
68 HITV Channel One ANT1
69   Shenja TV BN Music
70   Real TV OBN ID
71   HITV Hayat Plus
72     Hayat Folk
73     France 24 EN
74     France 24 FR
75     TV5 Monde
76     Arte HD
77     RTL
78     Super RTL
79     RTL 2
80     RTL Nitro
81     Vox ID
82     DAS Erste
83     ZDF HD
84     TVE
85     RTP International
86     EuroNews
87     CNBC Europe
88     BBC WORLD
89     CNN
90     Deutche Welle
91     Al Jazeera INT
92     Al Jazeera Balkan
93     RT
94     Fashion Europe HD
95     Fashion ONE
96     World Fashion TV
97     Fine Living
98     Food Network
99     Luxe TV
103     Cartoon Network
104     Boomerang
105     Bunga Bunga
106     Desire
107     Bizarre
112     Zjarr Tv
113     Channel One
114     Shenja TV
115     Real TV
116     HITV
 • Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 • Paketat ALBtv mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 • Instalimi është falas për të gjithë abonentët e rinj në këto paketa. 
 • Për Klientët e rinj në ALBtv, modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 • Shërbimi internet në paketat ALBtv mund të ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 • Ngarkimi (upload) për paketat ALBtv është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 • Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë.
 • Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 • Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 • Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 18 Shtator 2017