Paketat SuperMiks - IPTV Digitalb

SUPERMIX_Article-Banner-870x155_Graphic_al.jpg.png

Me Paketat SuperMiks IPTV me kanalet Digitalb, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks IPTV
Shpejtësia e Internetit (download) Digitalb Fillestare Digitalb Familjare Digitalb Premium
8 Mbps 1,800 Lekë 2,400 Lekë 3,600 Lekë
16 Mbps 2,500 Lekë 2,900 Lekë 4,100 Lekë
30 Mbps 3,100 Lekë 3,500 Lekë 4,700 Lekë
50 Mbps 3,600 Lekë 4,000 Lekë 5,200 Lekë
100 Mbps 4,200 Lekë 4,600 Lekë 5,800 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Për të patur pjesë të platformës pesë kanale shtesë, mjafton të aktivizosh Paketën shtesë Klan:

Paketa Shtesë Cmimi Përfitime
Paketa Klan 80 Lekë/muaj Klan HD, Klan +, ABC News, Klan Maqedonia, Klan Music​


Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

Renditja Fillestare Renditja Familjare  Renditja Premium Kanale të tjera të mundësuara nga ALBtelecom dhe RTSH​
1 INFO 1 INFO 1 INFO  200 RTSH 1 HD​ 
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 201  RTSH 2 HD​ 
3 Top News 3 Top News 3 Top News 202  RTSH 3 HD​ 
4 T HD 4 T HD 4 T HD 203  RTSH Sport​ 
5 STINET 5 STINET 5 STINET 204  RTSH Muzikë 
6 My Music 6 My Music 6 My Music 205  RTSH Film 
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang 206  RTSH Shqip​ 
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv 207  RTSH 24 Lajme​ 
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV 208  RTSH Kuvend ​ 
11 ABC News 10 Baby TV 10 Baby TV 209  RTV Korça​ 
13 STAR TV 11 TDC 11 Nickleodeon 210  RTV Gjirokastra​ 
14 TVSH 12 Film Nje HD 12 TDC 214  RTSH Shkolla 
15 News 24 13 Film Dy HD 13 Film Nje HD    
16 UTV news 14 Family Channel HD 14 Film Dy HD    
17 SCAN TV 15 Film Autor 15 Family Channel HD    
18 Report 16 Film Hits 16 Film Autor    
19 BCTV Europe 17 Film Thriller 17 Film Hits    
20 Klan Kosova 18 Film Drame 18 Euro Film    
21 RTV 21 19 Film Aksion 19 Film Thriller    
22 KTV 20 Film Komedi 20 Film Drame    
23 RTK S 21 Euro Film 21 Film Aksion    
24 First TV 23 ABC News 22 Film Komedi    
25 Exp Natyra 25 TVSH 23 Fox    
26 Discovery Channel 26 News 24 24 Fox Life    
27 Melody TV 27 Report 25 Comedy Central    
28 Supersonic TV 29 BCTV Europe 27 ABC News    
29 STV Folk 30 Fax News 29 STAR TV    
33 Ziko TV 31 Exp Shkence 30 TVSH    
34 Rrokum TV 32 Exp Histori 31 News 24    
35 Tema Tv 33 Exp Natyra 32 UTV news    
37 Telesport 34 Travel Channel HD 33 SCAN TV    
41 Fax News 35 Melody TV 34 Report    
44 Ora News DGA 36 Raiuno 36 BCTV Europe    
45 A2 CNN 37 Raidue 37 Klan Kosova    
    38 Canale5 38 RTV 21    
    39 Italia 1 39 KTV    
    40 Alpha TV 40 RTK S    
    41 MEGA 41 Fax News    
    42 Fashion TV 42 Ziko TV    
    43 Euronews 43 First TV    
    44 CNN 45 Ora News DGA    
    45 Ora News DGA 46 A2 CNN    
    46 A2 CNN 47 Rrokum TV    
    47 BBC 48 Tema Tv    
    48 Stars XXX 49 Exp Shkence    
    49 Dorcel HD 50 Exp Histori    
        51 Exp Natyra    
        52 Discovery HD    
        53 Nat Geo HD    
        54 Travel Channel HD    
        55 Kitchen 24    
        56 Animal Planet HD    
        57 Discovery Channel    
        58 Investigation Discovery    
        59 TLC Discovery    
        60 Discovery science HD    
        61 Turbo Xtra HD    
        62 Fine Living    
        63 Supersport 1 HD    
        64 Supersport 2 HD    
        65 Supersport 3 HD    
        66 Supersport 4 HD    
        67 Supersport 5 HD    
        68 Supersport 6 HD    
        69 Supersport 7 HD    
        70 Eurosport HD    
        71 Eurosport 2 HD    
        72 Fast and Fun Box​    
        73 MTV Live HD    
        74 Melody TV    
        75 Supersonic TV    
        76 STV Folk    
        78 Raiuno    
        79 Raidue    
        80 Canale5    
        81 Italia 1    
        82 Alpha TV    
        83 SkaiTV    
        84 Fashion TV    
        85 Euronews    
        86 CNN    
        87 BBC    
        88 X1    
        89 Playboy HD    
        90 Stars XXX    
        91 Dorcel HD    

 

 • Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 • Paketat ALBtv mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 • Tarifa e instalimit për pajtimtarët e rinj të cilët përzgjedhin një nga këto paketa, është 1,000 Lekë.
 • Për Klientët e rinj në paketat ALBtv modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Shërbimi internet ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 • Ngarkimi (upload) është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 • Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 • Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 • Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 • Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport online ne Whatsapp dhe Viber në 0672000123, ose telefono Sherbimin e Klientit ne numrin 123.

 • Në momentin që do të aktivizohet kjo paketë, abonenti do të përfitojë 5 kanalet Klan HD, Klan Plus, ABC News, Klan Maqedonia dhe Klan Music, në kanalet numër 300, 301, 302, 303 dhe 304.
 • Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit baze të klientit.
 • Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 • E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë.
 • Çaktivizimi i paketës mund të bëhet lehtësisht në çdo dyqan ALBtelecom me kërkesë të abonentit e pa asnjë penalitet.
 • Pajtimi mujor i paketës aplikohet i plotë, pavarësisht datës së aktivizimit ose çaktivizimit të saj.
 • Kjo paketë është e vlefshme për të gjithë abonentët e rinj ose ekzistues në paketat IPTV.
 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Gjermani, Maqedoni, Mali i Zi, SHBA, Kanada, Francë, Turqi, Angli, Bullgari, Hungari, Rumani, Belgjikë, Kinë, Spanjë, Suedi, Poloni dhe Republika Çeke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 30 Janar 2018