Paketat SuperMiks - IPTV Tring

SUPERMIX_Article-Banner-870x155_Graphic_al.jpg.png

Me Paketat SuperMiks IPTV me kanalet Tring, krijo kombinimin që të përshtatet duke zgjedhur mes Internetit, IPTV-së dhe Fiksit, së bashku me një çmim të pakrahasueshëm!

Paketat SuperMiks
Shpejtësia e Internetit (shkarkim)​ Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
8 Mbps 1,800 Lekë 2,400 Lekë 2,900 Lekë
16 Mbps 2,500 Lekë 2,900 Lekë 3,400 Lekë
30 Mbps 3,100 Lekë 3,500 Lekë 3,800 Lekë
50 Mbps 3,600 Lekë 4,000 Lekë 4,300 Lekë
100 Mbps 4,200 Lekë 4,600 Lekë 4,900 Lekë

*Te gjitha paketat SuperMiks mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë Kanale të vlefshme për çdo paketë Tring​
1 INFO 1 INFO 1 INFO 200  RTSH 1 HD​​ 
2 Vizion + 2 Vizion + 2 Vizion + 201  RTSH 2 HD​
3 Klan HD 3 Klan HD 3 Klan HD 202  RTSH 3 HD​ 
4 Klan Plus HD 4 Klan Plus HD 4 Klan Plus HD 203  RTSH Sport​ 
5 TVSH 5 TVSH 5 TVSH 204  RTSH Muzikë​ 
6 ORA NEWS 6 ORA NEWS 6 ORA NEWS 205   RTSH Film​
7 FAX News 7 FAX News 7 FAX News 206   RTSH Shqip​
8 Living 8 Living 8 Living 207  RTSH 24 Lajme​ 
9 JollyHD 9 JollyHD 9 JollyHD 208   RTSH Kuvend​
10 3 Plus 10 3 Plus 10 3 Plus 209  RTV Korça​ 
11 SMILE 11 SMILE 11 SMILE 210  RTV Gjirokastra​ 
12 Kanali7 12 Kanali7 12 Muse    
13 Mediaset Italia 13 CLICK 13 Kanali7    
14 CLICK 14 Tring Shqip 14 Mediaset Italia    
15 Tring Shqip 15 TTring 15 CLICK    
16 TTring 16 Tip TV 16 Tring Shqip    
17 Tip TV 17 Kids 17 TTring    
18 Kids 18 Tring Max 18 Tip TV    
19 Tring Max 19 Tring Life 19 Kids    
20 Tring Life 20 Fantasy 20 Tring Super    
21 Fantasy 21 Euro Channel 21 Tring Max    
22 Euro Channel 22 TVWorld 22 Tring Life    
23 TVWorld 23 English Club 23 Tring Comedy    
24 English Club 24 BBF 24 Fantasy    
25 BBF 25 Elrodi 25 Euro Channel    
26 Elrodi 27 Tirana TV 26 Tring History    
28 Tirana TV 28 Egnatia 27 Tring Planet    
29 Egnatia 29 Adria Net 28 TVWorld    
30 Adria Net 30 Apollon TV 29 Travel Channel    
31 Apollon TV 31 RTK 30 Real Time    
32 RTK 32 KTV 31 English Club    
33 KTV 33 RTV 21 32 RTSH ART    
35 RTV 21 35 RTV 21 Plus 33 RTSH Muzik    
36 RTV 21 Plus 37 TsportNews 35 BBF    
38 TsportNews 38 Sport 1 HD 36 Folk Plus    
40 RAI 1 39 Sport 2 HD 37 Elrodi    
41 RAI 2 40 Sport 3 HD 39 Tirana TV    
42 Rete4 41 Sport 4 HD 40 Egnatia    
43 Canale 5 43 RAI 1 41 Adria Net    
44 Italia 1 44 RAI 2 42 Apollon TV    
45 La 7 45 Rete4 43 RTK    
46 EuroStar 46 Canale 5 44 KTV    
47 Euro D 47 Italia 1 45 RTV 21    
48 ANT1 48 La 7 46 RTV 21 Plus    
49 Hayat Plus 49 EuroStar 48 RTSH Sport    
50 France 24 EN 50 Euro D 49 TsportNews    
51 TV5 Monde 51 ANT1 50 Sport 1 HD    
52 Super RTL 52 Hayat Plus 51 Sport 2 HD    
53 RTL 2 53 France 24 EN 52 Sport 3 HD    
54 ZDF HD 54 TV5 Monde 53 Sport 4 HD    
56 EuroNews 56 Super RTL 56 RAI 1    
57 BBC WORLD 57 RTL 2 57 RAI 2    
58 CNN 58 ZDF HD 58 RAI 3    
59 Deutche Welle 59 EuroNews 59 Rai Gulp    
60 Al Jazeera Balkan 60 BBC WORLD 60 Rete4    
61 World Fashion TV 61 CNN 61 Canale 5    
62 Fine Living 62 Deutche Welle 62 Italia 1    
63 Food Network 63 Al Jazeera Balkan 63 Rai News 24    
64 Cartoon Network 64 World Fashion TV 64 Rai Storia    
65 Desire 65 Fine Living 65 La 7    
66 Zjarr Tv 66 Food Network 66 NTV    
67 Channel One 67 Cartoon Network 67 ATV Avrupa    
68 Shenja TV 68 Desire 68 EuroStar    
69 Real TV 69 Zjarr Tv 69 Euro D    
70 HITV 70 Channel One 70 ANT1    
71   71 Shenja TV 71 BN Music    
72   72 Real TV 72 OBN ID    
73   73 HITV 73 Hayat Plus    
74   74   74 Hayat Folk    
75   75   75 France 24 EN    
76   76   76 France 24 FR    
77   77   77 TV5 Monde    
78   78   78 Arte HD    
79   79   79 RTL    
80   80   80 Super RTL    
81   81   81 RTL 2    
82   82   82 RTL Nitro    
83   83   83 Vox ID    
84   84   84 DAS Erste    
85   85   85 ZDF HD    
86   86   86 TVE    
87   87   87 RTP International    
88   88   88 EuroNews    
89   89   89 CNBC Europe    
90   90   90 BBC WORLD    
91   91   91 CNN    
92   92   92 Deutche Welle    
93   93   93 Al Jazeera INT    
94   94   94 Al Jazeera Balkan    
95   95   95 RT    
96   96   96 Fashion Europe HD    
97   97   97 Fashion ONE    
98   98   98 World Fashion TV    
99   99   99 Fine Living    
100   100   100 Food Network    
101   101   101 Luxe TV    
103   103   103 Cartoon Network    
104   104   104 Boomerang    
105   105   105 Bunga Bunga    
106   106   106 Desire    
107   107   107 Bizarre    
112   112   112 Zjarr Tv    
113   113   113 Channel One    
114   114   114 Shenja TV    
115   115   115 Real TV    
116   116   116 HITV    

 

 

 • Shërbimet paguhen lehtësisht e muaj pas muaji nëpërmjet faturës së telefonisë fikse të ALBtelecom; pra, të dyja shërbimet paguhen në një faturë.
 • Paketat ALBtv mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 • Tarifa e instalimit për pajtimtarët e rinj të cilët përzgjedhin një nga këto paketa, është 1,000 Lekë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv, modemi xDSL jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Për Klientët e rinj në ALBtv me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 • Ndeshjet e Champions League do të mund të ndiqen ekluzivisht nga abonentët e ALBtelecom duke përzgjedhur midis paketave të listuara.
 • Shërbimi internet në paketat ALBtv mund të ofrohet nëpërmjet IP statike ose dinamike.
 • Ngarkimi (upload) për paketat ALBtv është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 • Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit ne nivelin 500 GB/muaj. Pas ketij vellimi, shpejtesia e internetit do te jete 8 Mbps pa limit. Ky detaj nuk ndikon në cilësinë e shërbimit IPTV, nëse keni bërë një kombinim të tillë. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 • Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 • Minutat brënda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 • Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 • Per paketat ALBtv, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 • Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me  Online Chat, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Gjermani, Maqedoni, Mali i Zi, SHBA, Kanada, Francë, Turqi, Angli, Bullgari, Hungari, Rumani, Belgjikë, Kinë, Spanjë, Suedi, Poloni dhe Republika Çeke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 18 Shtator 2017