Paketa ALBtv Fibër me Parapagim

Carousel&Article_IPTV Bregdet Familja_Article Banner copy.png

Zgjate internetin fibër sa ke pushimet!

Tani shërbimin e ALBtv-së mund ta marrësh edhe për periudha 1, 3 apo 6 mujore.
Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës së përzgjedhur për të gjithë periudhën e kontratës dhe merr shërbimin e dëshiruar.

Paketa me Parapagesë Çmimi/Muaj Shpejtësia e Internetit Përmbajtja TV
ALBtv Fibër​ 1,900 Lekë​ 30 Mbps​ ALBtv​

 1. Klientët e rinj mund të abonohen vetëm në periudhat 3 ose 6 muaj. Abonimi 1 mujor është i vlefshëm vetëm për klientët ekzistues në paketën me parapagesë.
 2. Instalimi i shërbimit për kontratat 6 mujore me vlerë 1,000 Lekë, ndërsa për ato 3 mujore është me vlerë 3,000 Lekë.
 3. Për klientët e rinj, pajisjet mund të përfitohen në dy mënyra:
  • Në përdorim, por duhet të paguajnë një garanci prej 3,000 Lekësh e cila u rikthehet në momentin e kthimit të tyre.
  • Me çmimin preferencial: Modem (WIFI) 5,000 Lekë dhe Dekoder IPTV 6,000Lekë.
 4. Afati për riabonim apo dorëzimin e pajisjeve është 24 muaj nga përfundimi i periudhës së abonimit 1, 3 ose 6 mujore.
 5. Klienti nuk mund ta ndryshojë paketën gjatë periudhës së parapagimit.
 6. Shërbimi i telefonisë fikse nuk ofrohet dhe nuk përfshihet në çmim e këtyre paketave.
 7. Cmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Nr. ALBtv
1 Info channel 
2 Klan HD
3 Klan Plus HD
4 ABC News
5 Klan Maqedonia
6 Klan Music
7 Filmbox Arthouse
8 FilmBox Stars
9 Filmbox Extra HD
10 Docubox HD
11 360 Tunebox
12 Fashionbox HD
13 Fastnfunbox HD
14 Fightbox HD
15 Gametoon 
16 RTSH Shkolle
17 RTSH Femije
18 Deutche Welle
19 RT News HD 
20 FRANCE 24 FR
21 FRANCE 24 EN
22 RTSH 1 HD
23 RTSH 2 HD
24 RTSH 3 HD
25 RTSH Sport
26 RTSH Muzikë
27 RTSH Film
28 RTSH Shqip
29 RTSH 24 Lajme
30 RTSH Plus
31 RTVKorça
32 Erox HD
33 Eroxxx
34 RTV Gjirokastra
35 TV Gold Johaniter
36 RTSH Kuvend 

 

 

Përditësuar: 7 Maj 2021