Paketa IPTV Digitalb me Parapagim

AT-Summer-House_&Article (3).jpg

Zgjate internetin sa ke pushimet!

Tani shërbimin e IPTV-së mund ta marrësh edhe për periudha 1, 3 apo 6 mujore.
Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës së përzgjedhur për të gjithë periudhën e kontratës dhe merr shërbimin e dëshiruar.

Paketa me Parapagesë Çmimi/Muaj Shpejtësia e Internetit Përmbajtja TV
IPTV​ me Parapagim Digitalb Fillestare​ 2,200 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb Fillestare​
IPTV​ me Parapagim Digitalb Familjare​ 2,500 Lekë​ 8 Mbps​ Digitalb
Familjare​

 1. Klientët e rinj mund të abonohen vetëm në periudhat 3 ose 6 muaj. Abonimi 1 mujor është i vlefshëm vetëm klientët ekzistues në paketën me parapagesë.
 2. Instalimi i shërbimit për kontratat 6 mujore është falas, ndërsa për ato 3 mujore është me vlerë 3,000 Lekë.
 3. Per klientet e rinj pajisjet mund të përfitohen në dy mënyra: 
  • Në përdorim, por duhet të paguajnë një garanci prej 3,000 Lekësh e cila u rikthehet në momentin e kthimit të tyre;
  • Me çmimin preferencial: Modem ADSL (WIFI) 2000 Lekë dhe Dekoder IPTV 6000 Lekë.
 4. Në rastin e pajisjeve në përdorim; Klienti duhet të dorëzojë pajisjet në dyqan përpara përfundimit të kontratës. Nëse pajisjet nuk do të dorëzohen, aplikohet penalitet për çdo pajisje të marrë në përdorim.
 5. Afati për riabonim apo dorëzimin e pajisjeve është 30 ditë nga përfundimi i periudhës së abonimit 1, 3 ose 6 mujor.
 6. Klienti nuk mund ta ndryshojë paketën gjatë periudhës së parapagimit.
 7. Shërbimi i telefonisë fikse nuk ofrohet dhe nuk përfshihet në çmim e ketyre paketave.
 8. Përveç paketës së përzgjedhur TV të Digitalb, në paketat IPTV përfitohen falas edhe kanalet RTSH.
 9. Kjo ofertë është e vlefshme për një periudhë të limituar.
 10. Cmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Nr. Digitalb Fillestare Nr. Digitalb Familjare Nr. Digitalb Premium
1 INFO 1 INFO 1 INFO
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD
3 Top News 3 Top News 3 Top News
4 T HD 4 T HD 4 T HD
5 STINET 5 STINET 5 STINET
6 My Music 6 My Music 6 My Music
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV
11 ABC News 10 Baby TV 10 Baby TV
12 EuroNews Albania 11 TDC 11 Nickleodeon
13 STAR TV 12 Film Nje HD 12 TDC
15 News 24 13 Film Dy HD 13 Film Nje HD
17 SCAN TV 14 Family Channel HD 14 Film Dy HD
18 Report 15 Film Autor 15 Family Channel HD
21 RTV 21 16 Film Hits 16 Film Autor
22 KTV 17 Film Thriller 17 Film Hits
23 RTK S 18 Film Drame 18 Euro Film
24 First TV 19 Film Aksion 19 Film Thriller
25 Exp Natyra 20 Film Komedi 20 Film Drame
27 Melody TV 21 Euro Film 21 Film Aksion
28 Supersonic TV 22 FOX 22 Film Komedi
29 STV Folk 23 ABC News 23 Fox
33 Zico TV 24 EuroNews Albania 24 Fox Life
34 Rrokum TV 26 News 24 25 Nicktoons
35 T7 27 Report 26 FOX Movies
39 RTV-21 M 30 FAX News 27 ABC News
41 FAX News 31 Exp Shkence 28 EuroNews Albania
43 Ora News DGA 32 Exp Histori 29 STAR TV
44 RTV Ora DGA 33 Exp Natyra 31 News 24
45 A2 CNN 34 Travel Channel HD 33 SCAN TV
    35 Melody TV 34 Report
    36 Raiuno 38 RTV 21
    37 Raidue 39 KTV
    38 Canale5 40 RTK S
    39 Italia 1 41 FAX News
    40 Alpha TV 42 Zico TV
    41 Skai 43 First TV
    42 Fashion TV 44 Ora News DGA
    43 Euronews 45 RTV Ora DGA
    44 CNN 46 A2 CNN
    45 Ora News DGA 47 Rrokum TV
    46 RTV Ora DGA 48 T7
    47 A2 CNN 49 Exp Shkence
    48 BBC 50 Exp Histori
    50 Dorcel HD 51 Exp Natyra
    51 Nickelodeon 53 Nat Geo HD
    52 Nat Geo HD 54 Travel Channel HD
    53 24 Kitchen 55 Kitchen 24
    54 MTV Live HD 56 Animal Planet HD
    55 Supersonic TV 57 Discovery Channel
    56 STV Folk 58 Investigation Discovery
        59 TLC Discovery
        60 Discovery science HD
        61 Turbo Xtra HD
        63 Supersport 1 HD
        64 Supersport 2 HD
        65 Supersport 3 HD
        66 Supersport 4 HD
        67 Supersport 5 HD
        68 Supersport 6 HD
        69 Supersport 7 HD
        70 Eurosport HD
        71 Eurosport 2 HD
        72 Fast FunBox
        73 MTV Live HD
        74 Melody TV
        75 Supersonic TV
        76 STV Folk
        78 Raiuno
        79 Raidue
        80 Canale5
        81 Italia 1
        82 Alpha TV
        83 Skai
        84 Fashion TV
        85 Euronews
        86 CNN
        87 BBC
        88 X1
        89 Playboy HD
        91 Dorcel HD
        93 RTV-21 M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përditësuar: 31 Maj 2017