Paketa IPTV Fibër Digitalb me Parapagim

Carousel&Article_IPTV Bregdet Familja_Article Banner copy.png

Zgjate internetin fibër sa ke pushimet!

Tani shërbimin e IPTV-së me internet fibër mund ta marrësh edhe për periudha 1, 3 apo 6 mujore.
Parapaguaj totalin e pajtimit mujor të paketës së përzgjedhur për të gjithë periudhën e kontratës dhe merr shërbimin e dëshiruar.

Paketa me Parapagesë Çmimi/Muaj Shpejtësia e Internetit Përmbajtja TV
IPTV​ Fibër Digitalb Fillestare​ 2,300 Lekë​ 30 Mbps​ Digitalb Fillestare​
IPTV​ Fibër Digitalb Familjare​ 2,600 Lekë​ ​​ 30 Mbps​ Digitalb
Familjare​

Paketa Shtesë Cmimi Kanalet dhe renditja
Big Brother VIP 1.490 Lekë* Big Brother 1 HD (nr. 100)Big Brother 2 HD (nr. 101)

*Big Brother VIP përfitohet FALAS nga klientët e rinj në paketat SuperFibra IPTV Digitalb Familjare ose Premium, si edhe për klientët ekzistues që rinovojnë kontratën për këto dy paketa.

 1. Klientët e rinj mund të abonohen vetëm në periudhat 3 ose 6 muaj. Abonimi 1 mujor është i vlefshëm vetëm klientët ekzistues në paketën me parapagesë.
 2. Instalimi i shërbimit për kontratat 6 mujore me vlerë 1,000 Lekë, ndërsa për ato 3 mujore është me vlerë 3,000 Lekë.
 3. Për klientët e rinj, pajisjet mund të përfitohen në dy menyra:
  • Në përdorim, por duhet të paguajnë një garanci prej 3,000 Lekësh e cila u rikthehet në momentin e kthimit të tyre.
  • Me cmimin preferencial: Modem (WIFI) 5,000 Lekë dhe Dekoder IPTV 6,000 Lekë.
 1. Afati për riabonim apo dorëzimin e pajisjeve është 24 muaj nga përfundimi i periudhës së abonimit 1, 3 ose 6 mujor.
 2. Klienti nuk mund ta ndryshojë paketën gjatë periudhës së parapagimit.
 3. Shërbimi i telefonisë fikse nuk ofrohet dhe nuk përfshihet në çmim e këtyre paketave.
 4. Cmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Nr. Digitalb Fillestare Nr. Digitalb Familjare Nr. Digitalb Premium
1 INFO 1 INFO 1 INFO
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD
3 Top News 3 Top News 3 Top News
4 T HD 4 T HD 4 T HD
5 STINET 5 STINET 5 STINET
6 My Music 6 My Music 6 My Music
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV
10 Klan TV HD 10 Baby TV 10 Baby TV
11 ABC News 11 TDC 11 Nickleodeon
12 EuroNews Albania 12 Film Nje HD 12 TDC
13 STAR TV 13 Film Dy HD 13 Film Nje HD
14 Klan News 14 Family Channel HD 14 Film Dy HD
15 News 24 15 Film Autor 15 Family Channel HD
17 SCAN TV 16 Film Hits 16 Film Autor
18 Report 17 Film Thriller 17 Film Hits
19 Klan + 18 Film Drame 18 Euro Film
20 Klan Macedonia 19 Film Aksion 19 Film Thriller
21 RTV 21 20 Film Komedi 20 Film Drame
22 KTV 21 Euro Film 21 Film Aksion
23 RTK S 22 Fox 22 Film Komedi
24 First TV 23 ABC News 23 Fox
25 Exp Natyra 24 EuroNews Albania 24 Fox Life
26 Klan Muzik 25 MCN TV 25 Nicktoons
27 Melody TV 26 News 24 26 FOX Movies
28 Supersonic TV 27 Report 27 FilmBox Premium HD
29 STV Folk 28 Klan TV HD 28 ABC News
33 Zico TV 29 Klan News 29 EuroNews Albania
34 Rrokum TV 30 FAX News 30 STAR TV
35 T7 31 Exp Shkence 31 MCN TV
38 Syri TV 32 Exp Histori 32 News 24
39 RTV-21 M 33 Exp Natyra 33 SCAN TV
41 FAX News 34 Travel Channel HD 34 Report
43 Ora News DGA 35 Melody TV 35 Klan TV HD
44 RTV Ora DGA 36 Raiuno 36 Klan News
45 A2 CNN 37 Raidue 37 Klan +
    38 Canale5 38 RTV 21
    39 Italia 1 39 KTV
    40 Alpha TV 40 RTK S
    41 Skai 41 FAX News
    42 Fashion TV 42 Zico TV
    43 Euronews 43 First TV
    44 CNN 44 Ora News DGA
    45 Ora News DGA 45 RTV Ora DGA
    46 RTV Ora DGA 46 A2 CNN
    47 A2 CNN 47 Rrokum TV
    48 BBC 48 T7
    50 Dorcel HD 49 Exp Shkence
    51 Nickleodeon 50 Exp Histori
    52 Nat Geo HD 51 Exp Natyra
    53 24 Kitchen 52 DocuBox HD
    54 MTV Live HD 53 Nat Geo HD
    55 Supersonic TV 54 Travel Channel HD
    56 STV Folk 55 24 Kitchen
    57 Syri TV 56 Animal Planet HD
    58 Klan + 57 Discovery Channel
    59 Klan Macedonia 58 Investigation Discovery
    60 Klan Muzik 59 TLC Discovery
        60 Discovery science HD
        61 Turbo Xtra HD
        63 Supersport 1 HD
        64 Supersport 2 HD
        65 Supersport 3 HD
        66 Supersport 4 HD
        67 Supersport 5 HD
        68 Supersport 6 HD
        69 Supersport 7 HD
        70 Eurosport HD
        71 Eurosport 2 HD
        72 Fast FunBox
        73 MTV Live HD
        74 Melody TV
        75 Supersonic TV
        76 STV Folk
        77 Klan Muzik
        78 Raiuno
        79 Raidue
        80 Canale5
        81 Italia 1
        82 Alpha TV
        83 Skai
        84 Fashion TV
        85 Euronews
        86 CNN
        87 BBC
        88 X1
        89 Playboy HD
        91 Dorcel HD
        92 Syri TV
        93 RTV-21 M
        96 Klan Macedonia

 

 

 

 

 

 

Përditësuar: 23 Prill 2019