Paketat SuperFibra IPTV Digitalb

Article Banner (14).png

Merr Paketat SuperFibra IPTV me kanalet Digitalb e shijo internet shumë më të shpejtë dhe kanalet e preferuara në IPTV, me çmim si kurrë më parë!

Paketat SuperFibra IPTV
Shpejtësia e Internetit (donwload / upload) Digitalb Fillestare Digitalb Familjare Digitalb Premium
16 / 3* Mbps 1,800 Lekë 2,300 Lekë + EURO 2020 3,800 Lekë
30 / 5 Mbps 2,000 Lekë 2,500 Lekë + EURO 2020 4,000 Lekë
60 / 7 Mbps 2,300 Lekë 2,800 Lekë + EURO 2020 4,300 Lekë
100 / 10 Mbps 2,500 Lekë 3,000 Lekë + EURO 2020 4,500 Lekë
500 / 30 Mbps 3,400 Lekë 3,900 Lekë + EURO 2020 5,400 Lekë
1 Gbps / 50 Mbps 5,600 Lekë 6,100 Lekë + EURO 2020 7,600 Lekë

*Për xDSL shpejtësia e ngarkimit (upload) është 2 Mbps.

*Te gjitha paketat SuperFibra mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Dhe këtë verë, me Digitalb Familjare, shijo kampionatin EURO 2020 pa asnjë pagesë shtesë!

Për të patur pjesë të platformës kanale shtesë Klan ose RTSH, mjafton të aktivizosh Paketat shtesë

Paketa Shtesë Cmimi Përfitime
Paketa Klan 80 Lekë/muaj Klan HD, Klan +, ABC News, Klan Maqedonia, Klan Music, Klan News
Paketa RTSH* 60 Lekë/muaj RTSH 1 HD, RTSH 2 HD, RTSH 3 HD, RTSH Sport, RTSH Muzikë, RTSH Film, RTSH Shqip,RTSH 24Lajme, RTSH Kuvend, RTVKorça, RTV Gjirokastra, RTSH Shkollë​, RTSH Fëmijë​​, RTSH Plus​

Nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom
 2. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në keto paketa mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Për paketat me shpejtësi:
  • 16 Mbps - 30 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 5 Mbps pa limit.
  • 60 Mbps - 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. 
  • 500 Mbps - 1 Gbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1,5 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 10 Mbps pa limit.
 7. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.

 8. Shërbimi ofrohet në teknologjitë Fibër, wireless fiks, xDSL sipas mundësive të rrjetit ALBtelecom; ndërsa për shpejtësitë 500 Mbps dhe 1 Gbps ofrohen vetëm në teknologjinë Fibër.

 9. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 10,000 Lekë.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Nr. Digitalb Fillestare Nr. Digitalb Familjare Nr. Digitalb Premium
1 INFO 1 INFO 1 INFO
2 Top Channel HD 2 Top Channel HD 2 Top Channel HD
3 Top News 3 Top News 3 Top News
4 T HD 4 T HD 4 T HD
5 STINET 5 STINET 5 STINET
6 My Music 6 My Music 6 My Music
7 Bang Bang 7 Bang Bang 7 Bang Bang
8 Film Aksion 8 Cufo Tv 8 Cufo Tv
9 Fox Life 9 Junior TV 9 Junior TV
11 ABC News 10 Baby TV 10 Baby TV
12 EuroNews Albania 11 TDC 11 Nickleodeon
13 STAR TV 12 Film Nje HD 12 TDC
15 News 24 13 Film Dy HD 13 Film Nje HD
17 SCAN TV 14 Family Channel HD 14 Film Dy HD
18 Report 15 Film Autor 15 Family Channel HD
20 Arta tv 16 Film Hits 16 Film Autor
21 RTV 21 17 Film Thriller 17 Film Hits
22 KTV 18 Film Drame 18 Euro Film
23 RTK S 19 Film Aksion 19 Film Thriller
24 First TV 20 Film Komedi 20 Film Drame
25 Exp Natyra 21 Euro Film 21 Film Aksion
27 Melody TV 22 Fox 22 Film Komedi
28 Supersonic TV 23 ABC News 23 Fox
29 STV Folk 24 EuroNews Albania 24 Fox Life
33 Zico TV 25 MCN TV 25 Nicktoons
34 Rrokum TV 26 News 24 26 FOX Movies
35 T7 27 Report 27 FilmBox Premium HD
37 Zjarr tv 30 FAX News 28 ABC News
38 Syri TV 31 Exp Shkence 29 EuroNews Albania
39 RTV-21 M 32 Exp Histori 30 STAR TV
41 Fax News 33 Exp Natyra 31 MCN TV
43 Ora News  34 Travel Channel HD 32 News 24
44 RTV Ora 35 Melody TV 33 SCAN TV
45 A2 CNN 36 Raiuno 34 Report
    37 Raidue 37 Arta tv
    38 Canale5 38 RTV 21
    39 Italia 1 39 KTV
    40 Alpha TV 40 RTK S
    41 Skai 41 FAX News
    42 Fashion TV 42 Zico TV
    43 Euronews 43 First TV
    44 CNN 44 Ora News DGA
    45 Ora News 45 RTV Ora DGA
    46 RTV Ora 46 A2 CNN
    47 A2 CNN 47 Rrokum TV
    48 BBC 48 T7
    50 Dorcel HD 49 Exp Shkence
    51 Nickleodeon 50 Exp Histori
    52 Nat Geo HD 51 Exp Natyra
    53 24 Kitchen 52 DocuBox HD
    54 MTV Live HD 53 Nat Geo HD
    55 Supersonic TV 54 Travel Channel HD
    56 STV Folk 55 24 Kitchen
    57 Syri TV 56 Animal Planet HD
    58 Zjarr tv 57 Discovery Channel
        58 Investigation Discovery
        59 TLC Discovery
        60 Discovery science HD
        61 Turbo Xtra HD
        63 Supersport 1 HD
        64 Supersport 2 HD
        65 Supersport 3 HD
        66 Supersport 4 HD
        67 Supersport 5 HD
        68 Supersport 6 HD
        69 Supersport 7 HD
        70 Eurosport HD
        71 Eurosport 2 HD
        72 Fast FunBox
        73 MTV Live HD
        74 Melody TV
        75 Supersonic TV
        76 STV Folk
        78 Raiuno
        79 Raidue
        80 Canale5
        81 Italia 1
        82 Alpha TV
        83 Skai
        84 Fashion TV
        85 Euronews
        86 CNN
        87 BBC
        88 X1
        89 Playboy HD
        91 Dorcel HD
        92 Syri TV
        93 RTV-21 M
        94 Zjarr tv

 

Përditësuar: 19 Tetor 2020