Oferta e Dedikuar SuperFibra IPTV Tring

Carousel&Article_SuperFibra V2_Article Banner copy.png

Merr Paketat SuperFibra IPTV me kanalet Tring e shijo internet shumë më të shpejtë dhe kanalet e preferuara në IPTV, me çmim si kurrë më parë!

Paketat SuperFibra
Shpejtësia e Internetit (download/upload) Tring Bazë Tring Bazë + Sport Tring e Plotë
16 / 3* Mbps 1,800 Lekë 2,300 Lekë 2,500 Lekë
30 / 5 Mbps 2,000 Lekë 2,500 Lekë 2,700 Lekë
60 / 7 Mbps 2,300 Lekë 2,800 Lekë 3,000 Lekë
100 / 30 Mbps 2,500 Lekë 3,000 Lekë 3,200 Lekë
500 / 30 Mbps 3,400 Lekë 3,900 Lekë 4,100 Lekë
1 Gbps / 50 Mbps 5,600 Lekë 6,100 Lekë 6,300 Lekë

*Për xDSL shpejtësia e ngarkimit (upload) është 2 Mbps.

*Te gjitha paketat SuperFibra mund te perfitohen me 2000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Për të patur pjesë të platformës kanale shtesë Klan ose RTSH, mjafton të aktivizosh Paketat shtesë

Paketa Shtesë Cmimi Përfitime
Paketa RTSH* 60 Lekë/muaj RTSH 1 HD, RTSH 2 HD, RTSH 3 HD, RTSH Sport, RTSH Muzikë, RTSH Film, RTSH Shqip,RTSH 24Lajme, RTSH Kuvend, RTVKorça, RTV Gjirokastra, RTSH Shkollë​​, RTSH Fëmijë​, RTSH Plus​

Dhe nëse të duhen edhe minuta kombëtare e ndërkombëtare për fiksin tënd, zgjidh një nga dy paketat Fiks Ekstra:

Fiks Ekstra 1 Fiks Ekstra 2
1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks 1000 minuta drejt ALBtelecom Mobile & Fiks​
100 minuta kombëtare e ndërkombëtare​ 200 minuta kombëtare e ndërkombëtare​​
300 Lekë 500 Lekë

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 2. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat SuperFibra është 1,500 Lekë.
 4. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore, dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 5. Shërbimi internet në keto paketa mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Për paketat me shpejtësi:
  • 16 Mbps - 30 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 5 Mbps pa limit.
  • 60 Mbps - 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. 
  • 500 Mbps- 1 Gbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 1,5 TB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 10 Mbps pa limit.
 1. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 2. Shërbimi ofrohet në teknologjitë Fibër, wireless fiks, apo xDSL, sipas mundësive të rrjetit ALBtelecom; ndërsa shpejtësitë 500 Mbps dhe 1 Gbps ofrohen vetëm në teknologjinë Fibër.
 3. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontrates do të jetë tarifa mujore në përpjestim me periudhën e mbetur të paketës. 
 4. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 1. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 2. Minutat jashtë rrjetit janë të vlefshme drejt operatoreve kombëtare fiksë të tjerë, operatorëve celularë kombëtarë (Vodafone, Telekom Albania, Plus), si edhe drejt operatorëve ndërkombëtare në Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni, Republika Ceke.
 3. Paketat Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave Super Miks.
 4. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 5. Afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 6. Pas aktivizimit, paketa rinovohet automatikisht çdo fillim muaji.
 7. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohet sipas skemës 1+1 sekonda.
 8. E njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë
 9. Pajtimi mujor i paketave Fiks Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 10. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Ting Bazë Nr. Tring e Plotë Nr. Tring Sport Nr.
INFO 1 INFO 1 Sport 1 HD 53
Vizion+ HD 2 Vizion+ HD 2 Sport 2 HD 54
TVSH 6 TVSH 6 Sport 3 HD 55
RTV Ora 7 RTV Ora 7 Sport 4 HD 56
FAX News 8 FAX News 8 Sport 5 HD 57
ABC News 9 ABC News 9    
Euronews Albania 10 Euronews Albania 10    
Living 11 Living 11    
JollyHD 12 JollyHD 12    
News 24 13 News 24 13    
SMILE 14 SMILE 14    
Kanali7 16 Muse 15    
CLICK 18 Kanali7 16    
Tring Original 19 Tring Novelas 17    
Tring Shqip 20 CLICK 18    
TTring 21 Tring Original 19    
Tip TV 22 Tring Shqip 20    
Kids 23 TTring 21    
Bubble TV 24 Tip TV 22    
Tring Family HD 25 Kids 23    
Action HD 27 Bubble TV 24    
Tring Life 28 Tring Family HD 25    
Fantasy 30 Tring Super 26    
Kanal D Drama 31 Action HD 27    
Euro Channel 32 Tring Life 28    
TVWorld 37 Tring Comedy 29    
English Club 40 Fantasy 30    
BBF 43 Kanal D Drama 31    
Club TV 45 Euro Channel 32    
RTK 46 Classic HD 33    
KTV 47 Collection HD 34    
RTV 21 48 Tring History 35    
RTV 21 Plus 49 Tring Planet 36    
TsportNews 52 TVWorld 37    
SuperTennis 58 Travel Channel 38    
RAI 1 59 Real Time 39    
RAI 2 60 English Club 40    
Rete4 63 RTSH Film 41    
Canale 5 64 RTSH Muzik 42    
Italia 1 65 BBF 43    
La 7 68 Folk Plus 44    
EuroStar 71 Club TV 45    
Euro D 72 RTK 46    
ANT1 73 KTV 47    
TRT World 75 RTV 21 48    
Hayat Plus 76 RTV 21 Plus 49    
France 24 EN 78 TsportNews 52    
TV5 Monde 80 SuperTennis 58    
Super RTL 83 RAI 1 59    
RTL 2 84 RAI 2 60    
Report TV Tring 90 RAI 3 61    
EuroNews 91 Rai Gulp 62    
BBC WORLD 93 Rete4 63    
CNN 94 Canale 5 64    
Deutche Welle 95 Italia 1 65    
Al Jazeera Balkan 97 Rai News 24 66    
Mediaset Italia 100 Rai Storia 67    
Food Network 102 La 7 68    
Cartoon Network 104 NTV 69    
Desire 107 ATV Avrupa 70    
Adria Net 113 EuroStar 71    
ORA News 115 Euro D 72    
Shenja TV 116 ANT1 73    
HITV 118 BN Music 74    
3 Plus 121 TRT World 75    
TV Johaniter Tring 122 Hayat Plus 76    
Balkanika TV 123 Hayat Folk 77    
Apollon TV 124 France 24 EN 78    
Syri TV 125 France 24 FR 79    
Folklor TV 126 TV5 Monde 80    
RTL 102.5 127 Arte HD 81    
RT Doc 128 RTL 82    
VH 1 129 Super RTL 83    
TVE 130 RTL 2 84    
ERT World 131 RTL Nitro 85    
Elrodi 132 Vox ID 86    
ATV 132 DAS Erste 87    
Elrodi 133 ZDF HD 88    
    Show tv 89    
    Report TV 90    
    EuroNews 91    
    CNBC Europe 92    
    BBC WORLD 93    
    CNN 94    
    Deutche Welle 95    
    Al Jazeera INT 96    
    Al Jazeera Balkan 97    
    Fashion Europe HD 98    
    Fashion ONE 99    
    Mediaset Italia 100    
    Food Network 102    
    Luxe TV 103    
    Cartoon Network 104    
    Boomerang 105    
    Bunga Bunga 106    
    Desire 107    
    Bizarre 108    
    Adria Net 113    
    Zjarr Tv 114    
    ORA News 115    
    Shenja TV 116    
    Neser tv 117    
    HITV 118    
    RTSH Sport 120    
    3 Plus 121    
    TV Johaniter Tring 122    
    Balkanika TV 123    
    Apollon TV 124    
    Syri TV 125    
    Folklor TV 126    
    RTL 102.5 127    
    RT Doc 128    
    VH 1 129    
    TVE 130    
    ERT World 131    
    Elrodi 132    

 

 

 

Përditësuar: 13 Korrik 2022