SuperFibra START Tring

Carousel&Article_SuperFibra V2_Article Banner copy.png

SuperFibra Start vjen me Super Internet dhe IPTV me kanalet Tring, duke filluar nga vetëm 1,300 Lekë/muaj

Shpejtësia e Internetit SuperFibra Start Tring Bazë SuperFibra Start Tring Bazë + Sport SuperFibra Start Tring e Plotë + Sport
8 Mbps 1,300 Lekë 1,800 Lekë 2,000 Lekë
Vëllimi në muaj 50 GB
+150GB / 2 muajt e parë*

Për internet shtesë, zgjidh një nga paketat Giga Ekstra

Vëllimi Çmimi
Paketa Giga Ekstra 1 50 GB 200
Paketa Giga Ekstra 2 200 GB 300

Ose opsionin e tarifimit 10 Lekë/GB

Për të patur pjesë të platformës kanale shtesë Klan ose RTSH, mjafton të aktivizosh Paketat shtesë

Paketa Shtesë Cmimi Përfitime
Paketa RTSH* 60 Lekë/muaj RTSH 1 HD, RTSH 2 HD, RTSH 3 HD, RTSH Sport, RTSH Muzikë, RTSH Film, RTSH Shqip,RTSH 24Lajme, RTSH Kuvend, RTVKorça, RTV Gjirokastra, RTSH Shkollë​​, RTSH Fëmijë​​, RTSH Plus​

 1. Paketat mund të përfitohen nga të gjithë pajtimtarët e rinj apo ekzistues në të gjitha dyqanet e ALBtelecom.
 2. Pas përfundimit të vëllimit prej 50 GB, shërbimi i internetit do të ndërpritet ndërkohë që shërbimi i telefonisë dhe IPTV do të vazhdojë sipas planit tarifor të përzgjedhur.
 3. Gjatë dy muajve të parë kalendarikë do të përfitohen *150 GB ekstra falas.
 4. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj është 1,500 Lekë.
 5. Për Klientët e rinj modemi jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 6. Për Klientët e rinj në IPTV me kontrata 24 mujore dekoderi IPTV jepet në përdorim pa asnjë pagesë shtesë.
 7. Shërbimi internet në këto paketa do të ofrohet nëpërmjet IP-së dinamike.
 8. Për këto paketa, kohëzgjatja maksimale e kontratës është 12 dhe 24 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kontrates do të jetë tarifa mujore në përpjestim me periudhën e mbetur të paketës. 
 9. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
 1. Paketat Giga Ekstra mund të shtohen mbi kontratat aktive të paketave SuperFibra Start.
 2. Paketat Giga Ekstra do të këne të njëjtën shpejtësi si paketat bazë.
 3. Ju mund të aktivizoni paralelisht këto paketa ekstra, por e njëjta paketë nuk mund të aktivizohet dy herë në të njëjtën periudhë.
 4. Pajtimi mujor i paketave Giga Ekstra aplikohet i plotë në aktivizim ose çaktivizim.
 5. Pas konsumimit të vellimit të planit tarifor bazë, mund të përzgjidhni opsionin e tarifimit 10 Lekë/GB, ku vlera maksimale mujore do të jetë deri në 1,500 Lekë.
 6. Klienti duhet të nënshkruajë aneksin përkatës ku përcaktohet edhe paketa e përzgjedhur.
 7. Per opsionin e paketave që rinovohen automatikisht çdo fillim muaji, afati i paketës lidhet me afatin e kontratës së produktit bazë të klientit.
 8. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.
Tring Bazë Nr. Tring Bazë + Sport Nr. Tring e Plotë + Sport Nr.
INFO 1 INFO 1 INFO 1
Vizion+ HD 2 Vizion+ HD 2 Vizion+ HD 2
KlanHD 3 KlanHD 3 KlanHD 3
KlanPlus 4 KlanPlus 4 KlanPlus 4
Klan News 5 Klan News 5 Klan News 5
TVSH 6 TVSH 6 TVSH 6
RTV Ora Tring 7 RTV Ora Tring 7 RTV Ora Tring 7
FAX News 8 FAX News 8 FAX News 8
ABC News Tring 9 ABC News Tring 9 ABC News Tring 9
Euronews Albania 10 Euronews Albania 10 Euronews Albania 10
Living 11 Living 11 Living 11
JollyHD 12 JollyHD 12 JollyHD 12
News 24 Tring 13 News 24 Tring 13 News 24 Tring 13
SMILE 14 SMILE 14 SMILE 14
Kanali7 16 Tring Novelas 15 Muse 15
Mediaset Italia 17 Kanali7 16 Kanali7 16
CLICK 18 Mediaset Italia 17 Tring Novelas 17
Tring Shqip 19 CLICK 18 CLICK 18
TTring 20 Tring Shqip 19 Tring Shqip 19
Tip TV 21 TTring 20 TTring 20
Kids 22 Tip TV 21 Tip TV 21
Tring Family HD 23 Kids 22 Kids 22
Tring Max 25 Tring Family HD 23 Tring Family HD 23
Tring Life 26 Tring Max 25 Tring Super 24
Fantasy 28 Tring Life 26 Tring Max 25
Kanal D Drama 29 Fantasy 28 Tring Life 26
Euro Channel 30 Kanal D Drama 29 Tring Comedy 27
TVWorld 35 Euro Channel 30 Fantasy 28
English Club 38 TVWorld 35 Kanal D Drama 29
BBF 41 English Club 38 Euro Channel 30
Elrodi 43 BBF 41 Classic HD 31
Club TV 45 Elrodi 43 Collection HD 32
RTK 46 Club TV 45 Tring History 33
KTV 47 RTK 46 Tring Planet 34
RTV 21 48 KTV 47 TVWorld 35
RTV 21 Plus 49 RTV 21 48 Travel Channel 36
TV Klan Kosova 50 RTV 21 Plus 49 Real Time 37
Klan Macedonia Tring 51 TV Klan Kosova 50 English Club 38
TsportNews 52 Klan Macedonia Tring 51 RTSH Film 39
SuperTennis 57 TsportNews 52 RTSH Muzik 40
RAI 1 58 Sport 1 HD 53 BBF 41
RAI 2 59 Sport 2 HD 54 Folk Plus 42
Rete4 62 Sport 3 HD 55 Elrodi 43
Canale 5 63 Sport 4 HD 56 Club TV 45
Italia 1 64 SuperTennis 57 RTK 46
La 7 67 RAI 1 58 KTV 47
EuroStar 70 RAI 2 59 RTV 21 48
Euro D 71 Rete4 62 RTV 21 Plus 49
ANT1 72 Canale 5 63 TV Klan Kosova 50
TRT World 74 Italia 1 64 Klan Macedonia Tring 51
Hayat Plus 75 La 7 67 TsportNews 52
France 24 EN 77 EuroStar 70 Sport 1 HD 53
TV5 Monde 79 Euro D 71 Sport 2 HD 54
Super RTL 82 ANT1 72 Sport 3 HD 55
RTL 2 83 TRT World 74 Sport 4 HD 56
ZDF HD 87 Hayat Plus 75 SuperTennis 57
Report TV Tring 89 France 24 EN 77 RAI 1 58
EuroNews 90 TV5 Monde 79 RAI 2 59
BBC WORLD 92 Super RTL 82 RAI 3 60
CNN 93 RTL 2 83 Rai Gulp 61
Deutche Welle 94 ZDF HD 87 Rete4 62
Al Jazeera Balkan 96 Report TV Tring 89 Canale 5 63
Food Network 102 EuroNews 90 Italia 1 64
Cartoon Network 104 BBC WORLD 92 Rai News 24 65
Desire 107 CNN 93 Rai Storia 66
Adria Net 113 Deutche Welle 94 La 7 67
Zjarr Tv 114 Al Jazeera Balkan 96 NTV 68
ORA News Tring 115 Food Network 102 ATV Avrupa 69
Shenja TV 116 Cartoon Network 104 EuroStar 70
HITV 118 Desire 107 Euro D 71
3 Plus 121 Adria Net 113 ANT1 72
TV Johaniter Tring 122 Zjarr Tv 114 BN Music 73
Balkanika TV 123 ORA News Tring 115 TRT World 74
Apollon TV 124 Shenja TV 116 Hayat Plus 75
Syri TV 125 HITV 118 Hayat Folk 76
Folklor TV 126 3 Plus 121 France 24 EN 77
RTL 102.5 127 TV Johaniter Tring 122 France 24 FR 78
RT Doc 128 Balkanika TV 123 TV5 Monde 79
VH 1 129 Apollon TV 124 Arte HD 80
TVE 130 Syri TV 125 RTL 81
ERT World 131 Folklor TV 126 Super RTL 82
    RTL 102.5 127 RTL 2 83
    RT Doc 128 RTL Nitro 84
    VH 1 129 Vox ID 85
    TVE 130 DAS Erste 86
    ERT World 131 ZDF HD 87
        Show tv 88
        Report TV Tring 89
        EuroNews 90
        CNBC Europe 91
        BBC WORLD 92
        CNN 93
        Deutche Welle 94
        Al Jazeera INT 95
        Al Jazeera Balkan 96
        Fashion Europe HD 98
        Fashion ONE 99
        Mediaset Italia 100
        Food Network 102
        Luxe TV 103
        Cartoon Network 104
        Boomerang 105
        Bunga Bunga 106
        Desire 107
        Bizarre 108
        Adria Net 113
        Zjarr Tv 114
        ORA News Tring 115
        Shenja TV 116
        Neser tv 117
        HITV 118
        RTSH Sport 120
        3 Plus 121
        TV Johaniter Tring 122
        Balkanika TV 123
        Apollon TV 124
        Syri TV 125
        Folklor TV 126
        RTL 102.5 127
        RT Doc 128
        VH 1 129
        TVE 130
        ERT World 131

 

 

 

 

 

 

 

Përditësuar: 11 Nëntor 2020