Funksionet e reja IPTV DHURATË

Funksionet IPTV-1.png

ALBTELECOM VJEN ME FUNKSIONET E REJA TË IPTV, DHURATË!

Provo funksionet e reja të Platformës IPTV në kanalet Tring.

Për secilin kombinim SuperMiks, duke filluar nga 2,200 Lekë, mund të përdorësh funksionet e reja për 3 muaj DHURATË:

RECORD: Zgjidh dhe regjistro programet e tua
të preferuara për t’i parë në një moment të dytë.

CATCH UP: Kthehu në kohë dhe rishiko programet
e transmetuara më parë, deri në 72 orë.

PAUSE: Ndalo programin televiziv në transmetim
për ta vazhduar atë në një moment të dytë.

RESTART: Rifillo një program televiz nga e para.

E KE TI NË DORË!

1. Kjo dhuratë është e vlefshme për të gjitha paketat ALBtv me platformën Tring, duke filluar nga pajtimi mujor 2,200 Lekë.

2. Abonentët me pajtim mujor nën 2,200 Lekë do të mund t'i përfitojnë këto funksione të reja ALBtv për vetëm 200 Lekë në muaj. 

3. Shërbimet e reja do të shfaqen automatikisht në aparatet e klientëve, ndaj nuk do të jetë e nevojshme të kryhet ndonjë veprim paraprak për t'i përfituar këto shërbime inovative.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 16 Shtator 2020