1 vit Internet FIBËR, 6 muaj FALAS

6Month-free-nternet-Article.png

Të duhet një arsye për të mos dalë jashtë? Atëherë të japim 6!

Merr 12 muaj Internet FIBËR dhe paguaj vetëm 6!

6 muaj t'i japim FALAS!

Super Fibër, Super cilësi me SuperMiks Internet, deri në 100 Mbps shpejtësi.

Na telefono në 123 ose në Whatsapp në 0672000123.

Përfito 6 Pajtime Mujore FALAS dhe Instalimin FALAS!

Shpejtësia e Internetit (shkarkim) Çmimi i Pajtimit Mujor  Përfitimi
16 Mbps 2,000 Lekë 6 PAJTIME MUJORE FALAS
30 Mbps 2,600 Lekë 6 PAJTIME MUJORE FALAS
50 Mbps 3,100 Lekë 6 PAJTIME MUJORE FALAS
100 Mbps 3,700 Lekë 6 PAJTIME MUJORE FALAS

*Të gjitha paketat SuperMiks Fibër mund të përfitohen me 2,000 minuta brenda rrjetit FALAS.

 

Skema e 6 Pajtimeve Mujore Falas

1 FALAS 3 FALAS 5 FALAS 7 FALAS 9 FALAS 11 FALAS

Në muajin kalendarik 2, 4, 6, 8, 10, 12 të kontratës, përfitohet 100% zbritje mbi pajtmimin mujor.

Shpejtësia e Internetit (shkarkim) Çmimi i Pajtimit Mujor Përfitimi
50 Mbps 3,100 Lekë 6 PAJTIME MUJORE FALAS
100 Mbps 3,700 Lekë 6 PAJTIME MUJORE FALAS

*Të gjitha paketat SuperMiks Fibër mund të përfitohen me 2,000 minuta brenda rrjetit FALAS.

 

Skema e 6 Pajtimeve Mujore Falas

1 FALAS 3 FALAS 5 FALAS 7 FALAS 9 FALAS 11 FALAS

Në muajin kalendarik 2, 4, 6, 8, 10, 12 të kontratës, përfitohet 100% zbritje mbi pajtmimin mujor.

 1. Telefono: 123 nga çdo numër ALBtelecom Mobile dhe Fiks.
  Telefono: +355672000123 nga çdo numër tjetër, ose na shkruaj në Whatsapp në 0672000123, dhe agjentët tanë do të jenë në dispozicion për të të asistuar për përfitimin e ofertës. Oferta do  të përfitohet për kontratat 12 mujore.
 2. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat Internt është FALAS
 3. Për Klientët e rinj në SuperMiks në këtë ofertë, modemi jepet në përdorim kundrejt depozitimit të një garancie prej 1,500 Lekësh.  
 4. Shërbimi internet në paketat SuperMiks mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 5. Ngarkimi (upload) për paketat SuperMiks është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 6. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 7. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 8. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 9. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 10. Për paketat Internet, kohëzgjatja e kontratës është 12 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 5,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 11. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 24 Prill 2020