Internetin ta sjellim ne te dera + 3 muaj FALAS

3Month-free-nternet-Article-AL.jpg

Ti qëndro në shtëpi, INTERNETIN TA SJELLIM NE TE DERA!

Na telefono në 123 ose në Whatsapp në 0672000123

Përfito 3 Pajtime Mujore FALAS + Instalimin FALAS!

Shpejtësia e Internetit (shkarkim) Paketat SuperMiks Internet Përfitimi
8 Mbps 1,400 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS
16 Mbps 1,900 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS​
30 Mbps 2,500 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS
50 Mbps 3,000 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS​
100 Mbps 3,600 Lekë 3 PAJTIME MUJORE FALAS

*Të gjitha paketat SuperMiks Fibër mund të përfitohen me 2,000 minuta brenda rrjetit FALAS.

Skema e 3 Pajtimeve Mujore Falas (+1 FALAS çdo 3 muaj)

FALAS 2 3 4 FALAS 6 7 8 FALAS 10 11 12

Në muajin kalendarik 1, 5, 9 të kontratës, përfitohet 100% zbritje mbi pajtmimin mujor.

Instalimi është FALAS

 1. Telefono: 123 nga çdo numër ALBtelecom Mobile dhe Fiks.
  Telefono: +355672000123 nga çdo numër tjetër, ose na shkruaj në Whatsapp në 0672000123,  dhe agjentët tanë do të jenë në dispozicion për të të asistuar për përfitimin e ofertës.  
 2. Oferta do  të përfitohet në kontratat 12 mujore.
 3. Instalimi për të gjithë abonentët e rinj në paketat Internt është FALAS
 4. Për Klientët e rinj në SuperMiks në këtë ofertë, modemi jepet në përdorim kundrejt depozitimit të një garancie prej 1,500 Lekësh.
 5. Shërbimi internet në paketat SuperMiks mund të ofrohet nëpërmjet IP-së statike ose dinamike.
 6. Ngarkimi (upload) për paketat SuperMiks është: 1 Mbps për paketat me shpejtësi 8/16 Mbps; 5 Mbps për paketat me shpejtësi 30/50 Mbps; 10 Mbps për paketat me shpejtësi 100 Mbps.
 7. Për paketat me shpejtësi 30, 50 dhe 100 Mbps aplikohet politika e përdorimit të drejtë të internetit në nivelin 500 GB/muaj. Pas këtij vëllimi, shpejtësia e internetit do të jetë 8 Mbps pa limit. Nëse do të kesh internet pa limit, për vetëm 500 Lekë më shumë, aktivizo Paketën “Internet Pa Limit” në çdo dyqan ALBtelecom.
 8. Pajtimi mujor i telefonisë fikse përfshihet në çmimin e paketës.
 9. Minutat brenda rrjetit  janë të vlefshme drejt të gjithë numrave ALBtelecom Fiks e Mobile.
 10. Konsumi i minutave dhe tarifimi përkatës aplikohen sipas skemës 1+1 sekonda.
 11. Për paketat Internet, kohëzgjatja e kontratës është 12 muaj dhe penaliteti në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate është 5,000 Lekë i përpjestuar me muajt e mbetur të kontratës.
 12. Çmimet e paketave përfshijnë TVSH.

 

Përditësuar: 24 Prill 2020