Paketat e Internetit 4G për celularin tënd

imgalb.jpg

Zbulo super shpejtësinë 4G dhe duke zgjedhur një nga paketat e Internetit të Eagle Mobile merr sasinë më e madhe, me çmimin më të mirë!

Paketa  Ditore 100 Javore 300 Mujore 400 Mujore 600
Çmimi 100 Lekë 300 Lekë 400 Lekë  600 Lekë
Vëllimi 1 GB 1 GB 2 GB 4 GB
Vlefshmëria 24 orë 7 ditë 30 ditë 30 ditë

Për t'u regjistruar, dërgo në numrin 138 një SMS me tekst:

 1. 100 – për paketën ditore 100
 2. 300 – për paketën javore 300
 3. 400 – për paketën mujore 400
 4. 600 – për paketën mujore 600

Për abonentët individualë me kontratë, paketat mujore do të rinovohen automatikisht çdo muaj dhe mund të aktivizohen duke dërguar me SMS tekstin 400 RA drejt 138 për paketën mujore me 2 GB, apo 600 RA për paketën mujore me 4 GB.

 1. Për të kontrolluar balancën, dërgo një SMS me tekst “Balance” në numrin 138.
 2. Vëllimi i intenetit të paketave do të konsumohet për çdo 10 kByte.
 3. Eagle Mobile ofron internetin me cilësinë më të mirë; me një shpejtësi deri në 5 herë më të lartë se teknologjia 3G, por ajo mund të ndryshojë si rrjedhojë e shumë faktorëve, të tillë si: distanca nga transmetuesit më të afërt, lloji i aparatit celular ose i modemit, numri i përdoruesve të tjerë, ndërtesat e larta dhe moti.
 4. Regjistrimi në një paketë interneti do të zëvendësojë paketën ekzistuese.
 5. Të gjitha çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

 

Për më tepër informacion vizito dyqanet ALBtelecom dhe Eagle Mobile, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Paketa  Ditore 100 Javore 300 Mujore 400 Mujore 600
Çmimi 100 Lekë 300 Lekë 400 Lekë  600 Lekë
Vëllimi 1 GB 1 GB 2 GB 4 GB
Vlefshmëria 24 orë 7 ditë 30 ditë 30 ditë

Për t'u regjistruar, dërgo në numrin 138 një SMS me tekst:

 1. 100 – për paketën ditore 100
 2. 300 – për paketën javore 300
 3. 400 – për paketën mujore 400
 4. 600 – për paketën mujore 600

Për abonentët individualë me kontratë, paketat mujore do të rinovohen automatikisht çdo muaj dhe mund të aktivizohen duke dërguar me SMS tekstin 400 RA drejt 138 për paketën mujore me 2 GB, apo 600 RA për paketën mujore me 4 GB.

 1. Për të kontrolluar balancën, dërgo një SMS me tekst “Balance” në numrin 138.
 2. Vëllimi i intenetit të paketave do të konsumohet për çdo 10 kByte.
 3. Eagle Mobile ofron internetin me cilësinë më të mirë; me një shpejtësi deri në 5 herë më të lartë se teknologjia 3G, por ajo mund të ndryshojë si rrjedhojë e shumë faktorëve, të tillë si: distanca nga transmetuesit më të afërt, lloji i aparatit celular ose i modemit, numri i përdoruesve të tjerë, ndërtesat e larta dhe moti.
 4. Regjistrimi në një paketë interneti do të zëvendësojë paketën ekzistuese.
 5. Të gjitha çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

 

Për më tepër informacion vizito dyqanet ALBtelecom dhe Eagle Mobile, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 22 Shtator 2016