Planet e vjetra Super Smart

SuperSmart_Article.png
Zgjidh numrin tënd me kontratë dhe përfito minuta e SMS kombëtare e ndërkombëtare, si edhe internet që nuk mbaron!
Plani Tarifor Super Smart 1000 Super Smart 1500 Super Smart 2500 Super Smart 3500 Super Smart 5000
E RE
Super Smart 8000 Super Smart 12000
Pajtimi Mujor 1,000 1,500 2,500 3,500 5,000 8,000 12,000
Minuta
1. ALBtelecom Fiks 2,000 2,000 2,000 2000 2,500 3,500 2000 Pa limit Pa limit​
2. Kombëtare 1,000 1,500 2,500 3500 4,000 5,000 Pa limit​* Pa limit​*
3. Ndërkombëtare 30 50 100 200 250 350 400 500
SMS
1. Brenda rrjetit 2,000 2,000 2000 Pa limit* 2000 Pa limit* Pa limit* 2000 Pa limit* Pa limit*
2. Kombëtare 200 200 200 300 400 600 Pa limit* Pa limit*
3. Ndërkombëtare 30 50 100 150 200 250 350 400 500
Internet
Internet (GB) Pa limit* pas 3 GB Pa limit* pas 10 GB Pa limit* pas 10 GB Pa limit* pas 10GBa pas 12 GB Pa limit* pas 15 GB Pa limit* pas 18 GB Pa limit* pas 20 GB pas 22GB
Roaming
Minuta - - - 20 30 60 80
SMS - - - 20 30 60 80
Internet (MB) - - - 50 100 200 500

 • *Planet Super Smart kanë një politikë përdorimi të drejtë të internetit dhe pas përfundimit të vëllimit në shpejtësi 3G/4G, do të mund të lundroni me shpejtësi të reduktuar (384 kbps për shkarkim e 96 kbps për ngarkim):
  • Super Smart 1000 – pas 3 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 1500 - pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 2500 – pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 3500 – pas 12 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim  me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 5000 – pas 15 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 8000 – pas 18 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrimi me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 12000 – pas 22 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrimi me shpejtësi të reduktuar;

Pas përfundimit të shpejtësisë së lartë të internetit, ti do të informohesh me një SMS.

 • *Ne minutat pa limit drejt fiks dhe kombetare do te aplikohet politika e perdorimit te drejte, deri ne 6000 minuta.
 • *Ne SMS pa limit brenda rrjetit dhe kombetare do te aplikohet politika e perdorimit te drejte, deri ne 5000 SMS.
 • Kontrollo balancën e minutave, SMS-ve dhe internetit:
  • duke dërguar SMS pa pagesë me tekst “Balance” drejt 55555;
  • duke telefonuar Shërbimin e Klientit në 123;
  • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”.
 • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, Telekom Albania, dhe operatorëve të tjerë fiksë). 
 • Pas konsumimit të njësive të planit tarifor Super Smart, do të zbatohen tarifat standarde të paraqitura në seksionin "Tarifa Standarde.
 • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në 30 vende të botës: Itali, Greqi, France, Gjermani, SH.B.A, Kanada, Kine, Mbreteri e Bashkuar, Kosove, Mal i Zi, Maqedoni, Turqi, Austri, Bullgari, Danimarke, Poloni, Rumani, Spanje, Suedi, Honk Kong, Lituani,Tailande, Republika Ceke, Hungari, Qipro, Belgjike, Irlande, Malte, Portugali dhe Sllovaki.
 • Minutat ndërkombëtare të planit Super Smart 12000 janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve (Zona 1, 2, 3).
 • SMS kombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtare (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, Telekom Albania); SMS brenda rrjetit janë të vlefshme drejt ALBtelecom Mobile; ndërsa SMS ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve.
 • Planet Super Smart 3500, Super Smart 5000, Super Smart 8000 dhe Super Smart 12000 përfitojnë çdo muaj njësi roaming në minuta (hyrese/dalese), SMS e internet, të cilat janë të vlefshme drejt Promo Zone 1, Kosovë dhe Ballkani Perendimor. Për listën e shteteve që bëjnë pjesë në Promo Zona kliko këtu.
 • Njësitë roaming mund të konsumohen vetëm nëse keni të aktivizuar shërbimi roaming. Pas konsumimit të tyre, aplikohen çmimet standarde roaming. 
 • Me aktivizimin e njërit prej planeve tarifore Super Smart, përfitohet:
  • 5 GB memorie nga aplikacioni Lifebox e 5 GB memorie dhuratë nga ALBtelecom.
 • Nëse abonenti ndërron planin tarifor në një plan që nuk është përmendur më sipër, ose bart numrin në një operator tjetër ndërkohë që ka aktiv aplikacionin Lifebox, ai do të mbetet i vlefshëm për të parë e shkarkuar përmbajtjen edhe për 3 muaj rresht të tjerë nga momenti i ndërrimit të planit tarifor ose bartjes së numrit. Pas këtij afati, memoria dhe përmbajtja e ngarkuar do të fshihet.
 • Minimumi i kohës fillestare të bisedës është 30 sekonda. Pas 30 sekondave të para të telefonates, aplikohet çmimi për sekondë.
 • Vellimi i internetit do te shpenzohet sipas skemes 10+10 kB.
 • Pagesa fikse mujore do të zbatohet në fund të muajit. Për muajin e parë të aktivizimit, njësitë e planit tarifor dhe pagesa fikse mujore do të llogariten në mënyrë proporcionale me ditet e mbetura të muajit. Në rastin kur kërkohet çaktivizimi i numrit celular, pagesa fikse mujore dhe njësitë e përfituara të planit tarifor për muajin e fundit do të llogariten të plota për atë muaj.
 • Kohëzgjatja minimale e kontratës është 12 muaj. Në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate, penaliteti është i barazvlefshem me shumën e muajve të mbetur të kontratës.
 • Të gjitha tarifat e planeve Super Smart përfshijnë TVSH.

“Keto paketa/plane tarifore jane te vlefshme deri ne daten 9 Shtator 2020”.

Thirrje  
1. Kombëtare 15 Lekë/min
2. Fiks 15 Lekë/min
3. Ndërkombëtare  
Zona 1 66 Lekë/min
Zona 2 102 Lekë/min
Zona 3 102 Lekë/min
Zona 4 180 Lekë/min
Zona 5 420 Lekë/min
SMS  
1. Kombëtare 12 Lekë/SMS
2. Ndërkombëtare 18 Lekë/min
MMS  
1. Brenda rrjetit 16.2 Lekë/MMS
2. Kombëtare 36 Lekë/MMS
3. Ndërkombëtare 80 Lekë/MMS
Internet  
Internet (për10 kB) 0.1 Lekë/10kB

Tabela e Thirrjeve Ndërkombëtare sipas Zonave:

Thirrjet Ndërkombëtare Lekë/minutë
Zona 1 - Itali, Greqi, Kosovë, Maqedoni, Rumani, ​Turqi. 66 Lekë/min
Zona 2 - Andora, Austri, Bjellorusi, Belgjikë, Bosnjë Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Qipro, Republika Çeke, Estoni,Francë, Gjermani, Hungari, Katar, ​Lihtenshtajn, Luksemburg, Maltë, Monako, Mali i Zi, ​San Marino, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Zvicër, Tunizi.   102 Lekë/min
Zona 3 - Algjeri, Armeni, Azerbajxhan, Danimarkë, Egjipt, Holandë, Ishujt Faroe, Finlandë, Gjeorgji, Gjibraltar, Islandë, Irlandë, Letoni, Lituani, Kanada, Moldavi, Marok, Norvegji, Poloni, Portugali, Federata Ruse, Spanjë, Suedi, Ukrainë, Britani e Madhe, SHBA, Uzbekistan, Argjentinë, Australi, Bolivi, Brazil, Kili, Kinë, Kolumbi, Kosta Rika, Republika Domenikane, Ekuador, El Salvador, Guiana Franceze, Guadelupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong, Indi, Izrael, Japoni, Kuvajt, Maleizi, Martinik, Meksikë, Nikaragua, Panama, Paraguai, Peru, Porto Riko, Arabi Saudite, Taxhikistan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguai, Venezuelë. 102 Lekë/min
Zona 4 - Shtetet e tjera 180 Lekë/min
Zona 5 - Rrjetet satelitore 420 Lekë/min
Shërbimi i Klientit (149) Falas 

 

Nëse je klient Super Smart 2500, 3500, 4500, 6000, 8000 apo 12000, Paketën Super Weekend 1 e përfiton FALAS

Paketat e Internetit Super Weekend 1
Ç​mimi  FALAS
Vëllimi 5 GB
Vlefshmëria 48 orë (e shtune 00:00 – e diel 23:59)
SMS për regjistrim drejt 138 W1

Kjo paketë do te mund të përdoret vetëm një fundjavë.

Ti mund të regjistrohesh në të nga e hëna në të diel, por mund t’a përdorësh vetëm gjatë fundjavës, nga ora 00:00 e ditës së shtunë deri në 23:59 të ditës së diel.

Nëse je Super Smart 2500 e sipër, ke mundësinë të aktivizosh 1 paketë Super Weekend 1 falas për çdo fundjavë.

 

Për më shumë info rreth Paketave Super Weekend kliko këtu.

 

 1. Ti mund ta kontrollosh balancën e vëllimit të internetit dhuratë me një nga mënyrat si më poshtë:
 • SMS drejt 143 me tekst Balance
 • Profili im app
 1. Tarifimi i internetit është sipas skemës 10+10 kb.
 2. Me mbarimin e vëlimit të internetit, do të tarifohesh sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 3. Paketa dhuratë e internetit mund të qëndrojë paralel me paketat e tjera të internetit.
 4. Mund të përfitohet vetëm një paketë interneti bonus për çdo paketë Super të aktivizuar.
 5. Interneti nuk është i vlefshëm në roaming.
Përditësuar: 28 Shkurt 2018