Paketa Ditore

Paketa Ditore-11.png

Me Paketën Ditore 150, për vetëm 150 Lekë/ditë merr plot:

 • 150 minuta drejt të gjithë operatorëve kombëtare;
 • 150 minuta drejt ALBtelecom Fiks;
 • 150 SMS kombëtare;
 • 250 MB Internet 4G;
 • Të vlefshme për 24 orë!

Për t'u regjistruar, dërgo SMS me tekst CP1 në numrin 131.

 1. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (ALBtelecom Mobile, Telekom Albania dhe Vodafone Albania dhe operatorë të tjerë fiksë).
 2. SMS kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë (ALBtelecom Mobile, Telekom Albania dhe Vodafone Albania).
 3. Nëse je duke përdorur një paketë dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 5. Vlefshmëria e Paketes Ditore është 24 orë nga momenti i aktivizimit.
 6. Për aktivizimin e paketës ditore dërgo SMS me tekst CP1 drejt 131.
 7. Pas konsumimit të përfitimeve të paketës, do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
 8. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdoret një nga mënyrat e mëposhtme:
  • SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Aplikacionin “Profili Im”
 9. Përfitimet e paketës nuk janë të vlefshme në roaming.
 10. Çmimet e mësipërme përfshijnë TVSH.

Për më shumë informacion, telefono Kujdesin për Klientin në 123 ose vizito dyqanet tona.

Përditësuar: 1 Shtator 2017