Paketat Roaming

Udhëto me Roaming nga ALBtelecom dhe qëndro gjithmonë i lidhur!

Qëndro kudo i lidhur me ALBtelecom Roaming!

Paketat me të mira Roaming, duke filluar nga 90 Lekë:

 

 Paketat  Roaming PromoZone 1 Roaming PromoZone 4 Roaming PromoZone 10 Roaming PromoZone Internet Roaming PromoZone Extra
Çmimi ALL 90 ALL 290 ALL 990 ALL 990 ALL 1,590
Minuta Dalëse    10 *   30 *    100 * -     50 **
Minuta Hyrëse 10 30 100 - 50
 SMS Dalëse 10 30 100 - 50
MB Internet 10 30 100 200 100
Vlefshmëria 24 Orë 4 Ditë 10 Ditë 10 Ditë 4 Ditë  
Teksti për regjistrimin me SMS drejt 136 1 4 10 Internet  Extra

*Minutat dalëse do të përdoren drejt ALBtelecom Mobile.

**Minutat dalëse do të përdoren drejt të gjithë destinacioneve.

Dhe tani, me Paketat Roaming PromoZone 10, PromoZone Internet dhe PromoZone Extra përfiton Sigurimin e Shëndetit në Udhëtim DHURATË! Për më shumë info rreth kësaj oferte kliko këtu.

Mund të regjistrohesh në Paketat Roaming vetëm nëse ke aktivizuar sherbimin Roaming. Në të kundërt, për të aktivizuar këtë shërbim kontakto 123 ose vizito dyqanet ALBtelecom

Paketat Roaming Greqi Roaming Mali i Zi  Roaming Gjermani  Roaming Kosovë Roaming Itali  Roaming Turqi Roaming Bullgari Roaming Maqedoni
Çmimi 990 Lekë
Minuta Dalëse 200*
Minuta Hyrëse 50
MB Internet 200
Vlefshmëria 10 Ditë
Teksti për regjistrimin me SMS drejt 136 Greqi Mali i Zi  Gjermani Kosove Itali Turqi Bullgari Maqedoni 

Dhe tani, me Paketat e mësipërme Roaming, përfiton Sigurimin e Shëndetin në Udhëtim DHURATË! Për më shumë info rreth kësaj oferte kliko këtu.

 

  1. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance drejt numrit 136.
  2. Për t'u regjistruar në një nga Paketat Roaming dërgo një SMS në numrin 136 me tekst sipas paketës së përzgjedhur; përdor menunë ALBtelecom Star në telefonin tënd; ose vizito një nga dyqanet ALBtelecom.
  3. Nuk mund të aktivizohen 2 paketa roaming njëkohësisht dhe pse mund të jenë 2 paketa të ndryshme. Përjashtim bën vetëm paketa Roaming PromoZone Internet e cila mund të aktivizohet së bashku me një nga Paketat e tjera Roaming.
  4. Paketat Roaming mund të përdoren vetëm me operatorët e përfshirë në PromoZone 1.
  5. SMS-të dalëse janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve.
  6. Skema e tarifimit për thirrjet hyrëse dhe dalëse është 60+1 sekonda, ndërsa për Internetin është 10 Kb + 10 Kb.

 

Shtetet (operatorët) në të cilat mund të përfitoni çmimet ose benefitet e paketave të mësipërme janë si më poshtë:

Promo Zone 1

 

Për abonentët me Kontratë : Austri(T-Mobile), Belgjike (Belgacom/Proximus), Bullgari (Telenor), Estoni(Tele2), Finlande(DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile,O2 /Telefonica), Greqi(WIND), Itali(3/Wind,TIM), Kanada(Bell ,Telus), Kazakistan(Tele2), Kine (China Unicom), Kosove(IPKO,Vala), Kroaci(Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Mali I Zi(Mtel), Maqedoni(Vip), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Rumani (Orange), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Spanje(Movistar/Telefonica), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer (Swisscom).

Për abonentët me parapagesë: Austri (T-Mobile), Belgjike (Belgacom/Proximus), Bullgari(Telenor), Estoni (Tele2), Finlande (DNA), France (Bouygues Telecom, Orange France), Gjermani (T-Mobile), Greqi (WIND), Itali (3/Wind,TIM), Kanada (Bell ,Telus), Kazakistan (Tele2), Kine(China Unicom), Kosove(IPKO,Vala), Kroaci (Tele 2,T-Mobile), Letoni (Tele2), Lituani(Tele2), Luksemburg(Tango), Mali i Zi(Mtel), Maqedoni(Vip), Hollande(KPN), Mbreteri e Bashkuar(O2/Telefonica), Rumani(Orange), Slloveni(Mobitel/Telekom Slovenia), Suedi(Comviq/Tele2), Turqi(Avea/Turk Telekom, Turkcell), Zvicer(Swisscom).  

Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të kontaktoni Kujdesin tonë të Klientit në çdo kohë, duke telefonuar nga jashtë numrin: 0035567123.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, faqen tonë zyrtare www.albtelecom.al ku ofrohet suport me chat online, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 21 Dhjetor 2016