Super Smart

AT_web_870x155_al.jpg (12)

Bëhu SUPER me Planet e reja me Kontratë Super Smart!

Plani Tarifor Super Smart 500 Super Smart 1000 Super Smart 1500 Super Smart 2500 Super Smart 3500 Super Smart 4500 Super Smart 6000 Super Smart 8000 Super Smart 12000
Pajtimi Mujor 500 1000 1500 2500 3500 4500 6000 8000 12000
Minuta
1. ALBtelecom Fiks 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 Pa limit
2. Kombëtare 300 1,000 1,500 2,500 3,500 4,500 6,000 Pa limit Pa limit
3. Ndërkombëtare 30 50 100 200 200 300 400 500
SMS
1. Brenda rrjetit 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 2,000 Pa limit
2. Kombëtare 200 200 200 200 400 400 600 Pa limit Pa limit
3. Ndërkombëtare 30 50 100 200 200 300 400 500
Internet
Internet 2 GB Pa limit* Pa limit* ​ Pa limit* Pa limit* Pa limit* ​ Pa limit* ​ Pa limit* ​ Pa limit* ​
Roaming
Minuta - - - - 20 25 30 60 80
SMS - - - - 20 25 30 60 80
Internet - - - - 50 MB 100 MB 100 MB 200 MB 500 MB

Dhe tani, mund t'i shtosh Planit Super Smart njërën nga paketat ndërkombëtare!

Paketa Ndërkombëtare 300 Paketa Ndërkombëtare 500
Çmimi 300 Lekë 500 Lekë
Minutat Ndërkombëtare 10 20
Vlefshmëria 30 ditë 30 ditë
Teksti i SMS drejt 55444 për regjistrim​ 300 500

Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në shtetet e mëposhtme:

Shtetet
Austri Lituani
Belgjikë Luksemburg
Bullgari Maqedoni
Kanada​ Maltë​
Kinë​ Mali i Zi​
Qipro​ Poloni
Republika Çeke​ Portugali
Danimarkë Rumani
Francë​ Sllovaki
Gjermani Spanjë
Greqi Suedi
Hong Kong Tailandë
Hungari Turqi
Irlandë Mbretëri e Bashkuar
Itali SHBA
Kosovë

 • *Planet Super Smart 1000, Super Smart 1500, Super Smart 2500, Super Smart 3500, Super Smart 4500, Super Smart 6000, Super Smart 8000 dhe Super Smart 12000 kanë një politikë përdorimi të drejtë të internetit dhe pas përfundimit të vëllimit në shpejtësi 3G/4G, do të mund të lundroni me shpejtësi të reduktuar (384 kbps për shkarkim e 96 kbps për ngarkim):
  • Super Smart 1000 – pas 3 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 1500 - pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 2500 – pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 3500 – pas 10 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim  me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 4500 – pas 15 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 6000 – pas 15 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrim me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 8000 – pas 18 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrimi me shpejtësi të reduktuar;
  • Super Smart 12000 – pas 20 GB Internet me shpejtësi 3G/4G, lundrimi me shpejtësi të reduktuar;
  • Pas përfundimit të shpejtësisë së lartë të internetit, ti do të informohesh me një SMS. 
 • Kontrollo balancën e minutave, SMS-ve dhe internetit:
  • duke dërguar SMS pa pagesë me tekst “Balance” drejt 55555;
  • duke telefonuar Shërbimin e Klientit në 123;
  • Nëpërmjet aplikacionit “Profili im”.
 • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në vend (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, Telekom Albania, dhe operatorëve të tjerë fiksë), ndërsa minutat brenda rrjetit janë të vlefshme drejt ALBtelecom Mobile e Fiks.
 • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në 24 vende të botës: Itali, Greqi, France, Gjermani, SH.B.A, Kanada, Kine, Mbreteri e Bashkuar, Kosove, Mal i Zi, Maqedoni, Turqi, Austri, Bullgari, Danimarke, Poloni, Rumani, Spanje, Suedi, Honk Kong, Lituani,Tailande, Republika Ceke dhe Hungari.
 • Minutat ndërkombëtare të planit Super Smart 12000 janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve (Zona 1, 2, 3).
 • SMS kombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve kombëtare (ALBtelecom Mobile, Vodafone Albania, Telekom Albania); SMS brenda rrjetit janë të vlefshme drejt ALBtelecom Mobile; ndërsa SMS ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve.
 • Planet Super Smart 3500, Super Smart 4500, Super Smart 6000, Super Smart 8000 dhe Super Smart 12000 përfitojnë çdo muaj njësi roaming në minuta, SMS e internet, të cilat janë të vlefshme drejt Promo Zone 1. Për listën e shteteve që bëjnë pjesë në Promo Zone 1 kliko këtu.
 • Njësitë roaming mund të konsumohen vetëm nëse keni të aktivizuar shërbimi roaming. Pas konsumimit të tyre, aplikohen çmimet standarde roaming.   
 • Minimumi i kohës fillestare të bisedës është 30 sekonda. Pas 30 sekondave të para të telefonates, aplikohet çmimi për sekondë.
 • Vellimi i internetit do te shpenzohet sipas skemes 10+10 kB.
 • Pagesa fikse mujore do të zbatohet në fund të muajit. Për muajin e parë të aktivizimit, njësitë e planit tarifor dhe pagesa fikse mujore do të llogariten në mënyrë proporcionale me ditet e mbetura të muajit. Në rastin kur kërkohet çaktivizimi i numrit celular, pagesa fikse mujore dhe njësitë e përfituara të planit tarifor për muajin e fundit do të llogariten të plota për atë muaj.
 • Pas konsumimit të vëllimit të internetit në Paketen Super Smart 500, tarifimi standard do të jetë 10,24 Lekë/MB.
 • Kohëzgjatja minimale e kontratës është 12 muaj. Në rast ndërprerjeje të parakohëshme të kësaj kontrate, penaliteti është i barazvlefshem me shumën e muajve të mbetur të kontratës.
 • Të gjitha tarifat e planeve Super Smart përfshijnë TVSH.
Thirrje  
1. Kombëtare 15 Lekë/min
2. Fiks 15 Lekë/min
3. Ndërkombëtare  
Zona 1 66 Lekë/min
Zona 2 102 Lekë/min
Zona 3 102 Lekë/min
Zona 4 180 Lekë/min
Zona 5 420 Lekë/min
SMS  
1. Kombëtare 12 Lekë/SMS
2. Ndërkombëtare 18 Lekë/min
MMS  
1. Brenda rrjetit 16.2 Lekë/MMS
2. Kombëtare 36 Lekë/MMS
3. Ndërkombëtare 80 Lekë/MMS
Internet  
Internet (për10 kB) 0.1 Lekë/10kB

Tabela e Thirrjeve Ndërkombëtare sipas Zonave:

Thirrjet Ndërkombëtare Lekë/minutë
Zona 1 - Itali, Greqi, Kosovë, Maqedoni, Rumani, ​Turqi. 66 Lekë/min
Zona 2 - Andora, Austri, Bjellorusi, Belgjikë, Bosnjë Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Qipro, Republika Çeke, Estoni,Francë, Gjermani, Hungari, Katar, ​Lihtenshtajn, Luksemburg, Maltë, Monako, Mali i Zi, ​San Marino, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Zvicër, Tunizi.   102 Lekë/min
Zona 3 - Algjeri, Armeni, Azerbajxhan, Danimarkë, Egjipt, Holandë, Ishujt Faroe, Finlandë, Gjeorgji, Gjibraltar, Islandë, Irlandë, Letoni, Lituani, Kanada, Moldavi, Marok, Norvegji, Poloni, Portugali, Federata Ruse, Spanjë, Suedi, Ukrainë, Britani e Madhe, SHBA, Uzbekistan, Argjentinë, Australi, Bolivi, Brazil, Kili, Kinë, Kolumbi, Kosta Rika, Republika Domenikane, Ekuador, El Salvador, Guiana Franceze, Guadelupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong, Indi, Izrael, Japoni, Kuvajt, Maleizi, Martinik, Meksikë, Nikaragua, Panama, Paraguai, Peru, Porto Riko, Arabi Saudite, Taxhikistan, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguai, Venezuelë. 102 Lekë/min
Zona 4 - Shtetet e tjera 180 Lekë/min
Zona 5 - Rrjetet satelitore 420 Lekë/min
Shërbimi i Klientit (149) Falas 

 

Përditësuar: 28 Shkurt 2018