Karta SIM 500

New Activation-26 copy.png

Merr një numër të ri ALBtelecom Mobile dhe shijo eksperiencën më të mirë në komunikim!

Karta SIM 500 Lekë përmban:

300 Lekë kohë komunikimi dhuratë.

5 GB Internet me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin "Profili Im"

  1. Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 130.
  2. Krediti fillestar mund të konsumohet sipas dëshirës, për thirrje e SMS drejt të gjitha destinacioneve kombëtare e ndërkombëtare, apo për të lundruar në internet dhe do të tarifohet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
  3. Interneti dhuratë i përfituar nga aplikacioni "Profili Im" përfitohet vetëm njëherë dhe ka një vlefshmëri prej 28 ditësh.

  4. Cmimet e mësipërme përfshijnë TVSH. 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 21 Nëntor 2017