Karta SIM Super 100

New Activation-26.png

Merr një numër të ri ALBtelecom Mobile dhe shijo eksperiencën më të mirë në komunikim!

Karta e re SIM Super 100 kushton vetëm 100 Lekë!

1. Ajo nuk perfshin njesi fillestare komunikimi.

2. Regjistrimi i SIM-it do të bëhet duke u shoqëruar me aktivizimin e një pakete standarde SUPER me parapagesë:

  • Super 800 Pa Limit, Super 1100 Pa limit, Super 1300 Pa Limit ose Super 1900 Pa Limit.

4. Klienti duhet të rimbushë paraprakisht kreditin e tij për aktivizimin e paketes Super.

5. Cmimet e mësipërme përfshijnë TVSH. 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

 

 

Përditësuar: 2 Dhjetor 2019