Bartja e Numrit Mobile

Bashkohu me rrjetin ALBtelecom Mobile!

MNP-22.png
Sille numrin në rrjetin ALBtelecom Mobile dhe përfito:
100 Lekë kohë komunikimi dhuratë
5 GB Internet 3G/4G dhuratë

5 GB Internet me instalimin dhe regjistrimin në aplikacionin "Profili Im"

  • Për të kontrolluar balancën dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  • Krediti fillestar mund të konsumohet sipas dëshirës, për thirrje e SMS drejt të gjitha destinacioneve kombëtare e ndërkombëtare, apo për të lundruar në internet dhe do të tarifohet sipas tarifave standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.
  • Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+ 1 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
  • Vëllimi i Internetit është i vlefshëm për 30 ditë nga momenti i aktivizimit dhe ai mund të konsumohet në të gjitha shpejtësitë.
  • Interneti dhuratë i përfituar nga aplikacioni "Profili Im" përfitohet vetëm njëherë dhe ka një vlefshmëri prej 28 ditësh.
  • Përfitimet e kartës SIM nuk janë të vlefshme në roaming.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet ALBtelecom ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 24 Nëntor 2017