Detaje mbi Paketat Ekstra Internet 500 dhe 700

  1. Paketat Ekstra Internet Mujore 500 dhe 700 janë të vlefshme nëse ke të aktivizuar një paketë Super.
  2. Për të kontrolluar balancën e Paketave Ekstra Internet 500 dhe Ekstra Internet 700, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 138.
  3. Për të kontrolluar balancën e këtyre paketave, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  4. Vëllimi i internetit do të shpenzohet sipas skemës çdo 10 kB.
  5. Vlefshmëria e paketave është 30 dite nga momenti i aktivizimit.
  6. Brenda nje muaji kalendarik nuk ka kufizim te aktivizimit te paketave shtese te internetit.
  7. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
  8. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
  9. Vlera e paketave përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 6 Maj 2021