Detaje mbi Paketat Ekstra Nderkombetare 1 dhe 2

  1. Paketat Ekstra Ndërkombëtare Ekstra 1 dhe Ekstra 2 janë të vlefshme vetëm nëse ke të aktivizuar një nga Paketat Super. Për të kontrolluar balancën e këtyre paketave, dërgo një SMS me tekst Balance në numrin 145.
  2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani, Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke dhe Maqedoni.
  3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+1 sekonda
  4. Vlefshmëria e paketave është 30 dite nga momenti i aktivizimit.
  5. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë të vlefshme.
  6. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
  7. Vlera e paketave përfshin TVSH.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në WhatsApp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 6 Maj 2021