Paketa Kombëtare Ekstra 60

Të duhen më shumë minuta kombëtare?
Nëse ke aktive një nga Paketat Super
në mobile, tani mund t'i shtosh minuta kombëtare Ekstra!

Paketa Kombëtare Ekstra 60
Cmimi 100 Lekë
Minuta Kombëtare 60
Vlefshmëria 30 ditë
SMS për regjistrim drejt 149 extra60

 1. Për të kontrolluar balancën e paketës së aktivizuar, mund të përdorësh një nga mënyrat e mëposhtme:
 • Dërgo SMS me tekst Balance në numrin 149.
 • Akseso aplikacionin “Profili Im”
 • Përdor menunë *100#
 1. Paketa Kombëtare Ekstra 60 është e vlefshme nëse ke të aktivizuar një nga paketat me parapagesë Super.
 2. Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiksë dhe celularë.
 3. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60+60 sekonda.
 4. Vlefshmëria e paketave është 30 ditë nga momenti i aktivizimit.
 5. Ti mund të aktivizosh një numër të pakufizuar paketash brenda një muaji kalendarik.
 6. Nëse je duke përdorur një nga paketat dhe njëkohësisht blen një paketë të re, atëherë përfitimet e paketës tënde të parë nuk do të jenë më të vlefshme.
 7. Përfitimet e paketes nuk janë të vlefshme në roaming.
 8. Vlera e paketës përfshin TVSH. 

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 31 Gusht 2018