General Mobile 8 Go

General Mobile_Article-23.png

Merr GENERAL MOBILE 8 Go për vetëm 15,000 Lekë!

Por jo vetëm! Së bashku me smartphone-in tënd përfito:

 • Kartë SIM me parapagesë, përfshirë në çmim
 • 3 GB internet brenda muajit kalendarik
 • 10 minuta ndërkombëtare për 30 ditë, dhuratë për çdo rimbushje mbi 1,000 Lekë
 • Për plot 1 vit rresht

 • Android 8.1 Oreo (Go Edition)
 • Ekran 5.5 inch, Teknologjia e ekranit 18:9
 • 13 MP kamera kryesore
 • 5 MP kamera e përparme
 • Kapaciteti baterisë 3500 mAh Li-Po
 • Shërbime në 2G/3G/4G(LTE) dhe Wi-Fi
 • 16 GB memorje e brendshme
 • Memorje pa limit për foto Google
 1. Për të kontrolluar balancën e Internetit dhuratë dërgo një SMS me tekst Balance në 148 për paketat me parapagesë, dhe drejt numrit 55555 për planet me kontratë Super Smart.
 2. Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve në: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Belgjikë, Gjermani,
  Turqi, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republika Çeke.
 3. Përfitimet e paketave nuk janë të vlefshme në roaming.
 4. Vëllimi i minutave do të shpenzohet sipas skemës 60 + 60 sekonda, ndërsa ai i internetit çdo 10 kB.
 5. Kohëzgjatja e përfitimit të internetit dhuratë është 12 muaj.
 6. Në përfundim të vëllimit të internetit apo minutave ndërkombëtare, do të aplikohen tarifat standarde në fuqi.
 7. Për Planin me Parapagesë, minutat ndërkombëtare dhuratë përfitohen me rimbushje nga 1,000 Lekë e sipër; janë të vlefshme për 30 ditë nga momenti i ofrimit; vetëm për rimbushjen e parë të muajit kalendarik.
 8. Bonuset e papërdorura nuk do të transferohen muajin pasardhës. 
 9. Të gjitha çmimet e ofertës përfshijnë TVSH.

 

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport me chat online, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Përditësuar: 12 Prill 2019